Veliko iznenađenje

Konačno otkrila svoj emotivni status: Ana Kokić detaljno o svom ljubavnom životu

Autor:

22.12.2021 10:30

Foto:

Foto:

Dečko Ane Kokić već duge dve godine jedna je od najinteresantnijih tema za domaće medije.



Dve godine od kako su pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen odlučili da stave tačku na brak u medijima se sporadično pojavljuju informacije o novoj ljubavi atraktivne pevačice. No, ni jedna od brojnih informacija koja se pojavila nije potvrđena, do sada.

Pročitajte i Ne da joj da spava: Neočekivano društvo u krevetu Ane Kokić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

Dečko Ane Kokić - misterija

Lepa pevačica ovu godinu završila je na savršen način. Nova numera koju je objavila oduševila je ne samo njene obožavaoce, već i ljubitelje muzike širom regiona, no ono što medije u regionu zanima više od njenog poslovnog žviota jeste ljubav - da li u njenom životu postoji muškarac, ako postoji ko je, te kako izgleda.

- Nemam dečka, udomila sma dve mačke... To je na ljubavnom planu. Uživam sa svojom decom u kući punoj životinja, vidiš kako su mi ruke izgrebane od mačaka - otkrila je Ana, koja ističe da joj je porodica sada prioritet u Amidži Šou.

Za razliku od njegove bivše supruge, Nikola Rađen svoj život nastavio je u svakom smislu te reči, te je nedavno obelodanio svoju vezu sa Aninom koleginicom Milicom Ristić. Pomenuti par svoju ljubav vrlo često deli sa javnošću putem društvenih mreža.

Instagram screenshot

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading