Supruga Rafaela Nadala otkrila zašto tenisera ne prati na turnirima

Autor:

09.02.2022 16:00

Foto:

Foto:

Nakon trijumfa na Australijan openu, španski teniser Rafael Nadal progovorio je zašto još nema naslednike sa suprugom Marijom Fransiskom Pereljo, rekavši da ne odustaje od potomstva



Nakon što je pobedio na Australijan openu, španski teniser Rafael Nadal (35) gostovao je u popularnoj španskoj emisiji “Mi casa es la tuya”, u kojoj je sa suprugom, ekonomistkinjom Marijom Fransiskom Pereljo (32), govorio i o porodičnom životu, što retko čini. Na pitanje voditelja kada će ih u studiju ugostiti sa decom, Nadal je rekao da bi želeo da ih dobije.

Pročitajte i Nadal odneo pobedu na Australijan openu - Poruka Novaka Đokovića je za pamćenje

Foto: Guliver Getty Images

 

- Voleo bih da imam decu, i dečaka i devojčicu. Porodičan sam tip. Voleo bih da san o deci ispunim kad mi to dopusti sportska karijera. Želim da brinem o njima. Nisam siguran da bi moja putovanja tokom godine bila dobra za njih. Moja Mari i ja smo zajedno maštali o klincima i uvek sam mislio da ćemo ih dobiti kada završim karijeru. Verovao sam da će se to desiti do moje 30. godine, ali se ispostavilo da traje mnogo duže.

Pročitajte i Rafael Nadal potvrdio loše vesti, šta se dešava sa proslavljenim teniserom?

Foto: Guliver Getty Images

 
POŠTOVANJE SLOBODE

Na to se nadovezala njegova supruga, popularno zvana Siska, i objasnila da je Rafael toliko posvećen tenisu da ona ne želi da ga odvlači od njega i da ga zato nekada ne prati na turnirima.

- Njemu treba prostor kada se takmiči, a ideja da se ja motam oko njega po ceo dan već me zamara. On bi se samo brinuo za mene. Ako bih ga pratila stalno, možda bismo prestali da se slažemo - iskrena je bila Siska, koju je Nadal zaprosio u januaru 2019. posle 14 godina veze, a venčali su se u oktobru iste godine.

  Ceo tekst pročitajte u novoj Gloriji!

Komentari. (1)

Loading
Ašik ič

09.02.2022 21:25

Lakše je ležeći pratiti preko tv