Karijera pri kraju

Rafael Nadal potvrdio loše vesti, šta se dešava sa proslavljenim teniserom?

Autor:

16.03.2021 20:35

Foto:

Foto:

Rafael Nadal vesti koje je proslavljeni španski teniser potvrdio šokirale su javnost. U javnosti se dugo spekulisalo o zdravstvenom stanju 'bika sa majorke' a sada je i sam teniser objasnio o čemu se radi.



Prethodnih meseci španski teniser Rafael Nadal imao je velikih problema sa povredama. I taman kada se učinilo da će popularni Rafa konačno istrčati na teniski teren crne slutnje su se obistinile.

Naime, nakon što je svoje učešće otkazao na prethodnom turniru u Akapulku, sada je potvrdio i da će izostati sa Mastersa u Majamiju. Razlog je ovog puta nezgodna povreda leđa sa kojom se bori već izvesno vreme, još od Australijan opena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Rafa je odlučio da je za njegovu karijeru najbolje da preskoči i ovaj turnir, te da potpuno zaleči povredu. Pogotovo zbog činjenice da u sledeć periodu predstoji sezona na njegovoj omiljenoj podlozi, šljaci, gde već dugi niz godina dominira.

- Tužan sam što objavljujem da neću igrati u Majamiju, gradu koji volim. Moram potpuno da se oporavim i pripremim za sezonu na šljaci u Evropi. Posebna poruka mojim navijačima u SAD-u, a posebno velikoj zajednici španskog govornog područja koja mi uvek pruža veliku podršku - poručio je Nadal na Tviteru.

Pročitajte i Desnom nogom izlazi na teren i svaki dan jede po četiri jabuke: Otkrivene sve čudne navike Rafaela Nadala

Pomenuti turnir u Majamiju prošle godine bio je otkazan, usled mera uvedenih zbog virusa korona, a ove godine održaće se u periodu od 24. marta, do 4. aprila. Teniska publika svakako će ostati uskraćena za jednog od najboljih svetskih igrača, a da li će Rafa uspešno zalečiti povredu na vreme ostaje nam da vidimo u narednom periodu.
 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading