Sve se promenilo kada sam ga srela: Srce Ane Ivanović mnogi su želeli, ali Bastijan je uspeo da ga osvoji

Autor:

03.02.2022 18:00

Foto:

Foto:

U biografiji ‘Jedan od vas’ bivši fudbalski as Bastijan Švajnštajger otkrio je detalje iz braka sa Anom Ivanović i kako je bio hrabar u nameri da osvoji srce nekadašnje teniske šampionke



Da iza uspešnog muškarca stoji još uspešnija žena, potvrđuje sportsko-bračni par Ana Ivanović (34) i Bastijan Švanštajger (37). To se moglo zaključiti tokom promocije fudbalerove biografije “Jedan od vas” u Berlinu, na kojoj je glavna zvezda bila njegova supruga, bivša teniserka.

Profimedia

 

Otkako se pojavila u sportu, Ana je očaravala lepotom, damskim držanjem, ljupkošću i odmerenošću. Mnogi su želeli da osvoje njeno srce, ali to je uspeo samo Bastijan.

- Da budem iskrena, imala sam sumnje po pitanju fudbalera u prošlosti jer neke od njih nije pratila dobra reputacija kada je o ženama reč. Ali sve se promenilo kada sam srela Bastijana. On je u meni video ono što mu je potrebno da se upotpuni, i ja u njemu isto to - objasnila je Ana.

Pročitajte Zbog nje je bio spreman na sve: Detalji prvog poljupca Ane ivanović i Bastijana Švajnštajgera

Profimedia

 

Venčali su se 2016. u Veneciji. Ceremonija je bila bajkovita, baš onakva o kakvoj je maštala jedna od najlepših teniserki. Brak ispunjen ljubavlju krunisali su sinovima, trogodišnjim Lukom i dvogodišnjim Leonom.

- U ovo vreme mnoga deca i njihovi roditelji ne vide nadu da nešto mogu da urade u životu. Razumem ih, ali mene je Ana naučila šta znači ljubav i kako treba da se živi u porodici. Znate one trenutke kada saznate da ste dobili dete? Voleo bih da sam mogao tada da zaustavim vreme i večno živim u tim trenucima - priznao je na promociji knjige nekadašnji igrač Bajern Minhena i Mančester junajteda

Komentari. (0)

Loading