Nikolija Jovanović o luksuzu koji se ne kupuje novcem: Izobilje me je rastuživalo kad sam bila dete

Autor:

08.01.2022 12:08

Foto:

Foto:

Nikolija Jovanović i Relja Popović Božić su proveli sa svojom decom u stanu u koji su se nedavno preselili



Kako su nedavno postali bogatiji za još jednog člana domaćinstva, obaveze pevačica Nikolije Jovanović i njenog supruga Relje Popovića postale su veće, ali je, kako kaže, od njih raste i srce.

Zadovoljna ljubavlju i mirom koji od najvoljenijih dobija, Nikolija se prisetila svog detinjstva i njegovih manjkavosti.

Pročitajte i Zimovanje u bikiniju - Nikolija se ne plaši prehlade

Ata Images

 

Naime, ona je dete razvedenih roditelja, ali sa oboje danas ima izuzetan odnos.

- U savršenim sam odnosima i sa majkom i sa ocem. Tata nikada nije želeo medijski da se eksponira i mi tu odluku poštujemo. Situacije u kojima se oslanjam na oca? Pa na iste kao i na majku. Oslanjam se na to što me vole i što ih volim, to je sva podrška koja mi treba od njih. Kada ste mlađi, kada ste dete, mama i tata su vam sve na svetu i oni su bili stub na koji sam se ja oslanjala kroz život, ali sada imam Relju i svoju decu i odrasla sam i od njih primam i dajem im svu svoju ljubav - rekla je Nikolija, prenosi Kurir.

Pročitajte i Delovao je baš moćno - Koga je volela Nikolija pre Relje

Privatna Arhiva

 

Ona se potom osvrnula na definiciju luksuza, materijalno bogatsvo i prave vrednosti.

- Mislim da svako ljudsko biće zaslužuje da ima krov nad glavom, topli dom i hranu i da svako ko hoće može svoj prostor da drži čistim, urednim i da napravi protok neke dobre energije. To nema veze sa luksuzom, već sa tim kako se neko odnosi prema stvarima. Šta je sad luksuz? Kada sam se rodila, ničega mi nije manjkalo materijalno, ni od strane majke, ni od strane oca, ali oni su bili razvedeni i ja sam kao dete uvek imala dve spavaće sobe, dva radna stola, dva ormana, sve duplo. Kao mala sam maštala da imam samo jednu sobu, jedan orman, radni sto. To izobilje me je uvek rastuživalo, jer sam ja htela da budu zajedno. Sada svojim najvećim luksuzom smatram to što je moja porodica na okupu i što smo živi, zdravi, puni ljubavi i što deca odrastaju uz mene i Relju. To je nešto što po mom mišljenju ne može da se kupi novcem i nema veze sa profesijom - naglasila je Nikolija Jovanović.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading