Delovao je baš moćno: Koga je volela Nikolija pre Relje

Autor:

25.11.2021 22:00

Foto:

Foto:

Ljubavni život Nikolije Jovanović pre Relje Popovića obeležila je veza sa NBA-a igračem.



Popularna pevačica Nikolija Jovanović i njen izabranik reper Relja Popović dugi niz godina uživaju u skladnom i mirnom braku, a kao kruna njihove ljubavi došle su i dve ćerkice. Pomenuti par trudi se da svoj privatni život ostane u njihova četiri zida, te sa medijima vrlo često dele detalje iz istog.

Dušan Petrović

 

Ljubavni život Nikolije pre Relje obeležila je ova veza

Iako se čini da Nikolija pre Relje nije imala druge ljubavi, to nije potpuno tačno. Naime, popularna pevačica svojevremeno uživala je u veoma medijski eksponiranoj vezi sa NBA zvezdom Atanasisom Adetokumbom, kog je upoznala dok je živela van granica Srbije, u Grčkoj zbog studija. Njihova ljubav trajala je dve godine, a za to vreme Nikolija ga je redvono posećivala u Americi, a čak je i njena majka bila oduševljena njihovom vezom.

Instagram screenshot

 

No, njihovoj ljubavi došao je kraj 2014. godine, kada je slavni košarkaš hteo da stvari podigne na viši nivo, te da se sa Nikolijom useli u zajednički stan u Njujorku, dok je pevačica htela da ostane u Srbiji, te da se posveti svojoj karijeri.

Pročitajte i Fotografija otkrila sve: Nikolija Jovanović jednim potezom je stavila tačku na glasine o odnosu s Vesnom Zmijanac

Ubrzo nakon toga, Nikolija je snimila deut sa muškom grupom 'Elitni odredi', čiji je član tada bio njen sadašnji izabranik Relja Popović. Domaći mediji tada su preneli da je na snimanju spota za pomenutu numeru hemija između Relje i Nikolije bila je očigledna.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Andrija

26.11.2021 14:54

Kako je ruzna pa to je strasno kockasta faca