Saznajemo

Naslednik Žike Jakišića doneo neočekivanu odluku: Kako će njegov otac reagovati na ovo

Autor:

02.01.2022 14:00

Foto:

Foto:

Sin Žike Jakšića doneo je odluku koja će promeniti njegov život, a kako će njegov otac popularni voditelj reagovati na to?



Naslednik popularnog voditelja Žike Jakšića doneo je odluku koja će mu potpuno promeniti život. Naime, pojedini domaći mediji preneli su da je Žikin naslednik odlučio da se iseli iz luksuzne porodične kuće na Bežanijskoj kući, a sa takvom odlukom Žika se uopšte ne slaže.

Pročitajte i Stariji sin Žike Jakšića je opasan frajer: upoznajte Andriju! (foto)

Ata Images

 

Naime, pomenuti voditelj najradije bi da njegov naslednik, sa svojom izabranicom ostane da živi u porodičnoj kući na pomenutoj lokaciji. No, Žikin sin odlučio je da se, sa suprugom, vrati u Nemačku gde je proveo svoje detinjstvo, a kako se spekuliše razlog ovakve odluke jeste popularnost koju je počeo da stiče pored slavnog oca.

- Moj sin ne voli da se provlači po medijima, niti da mu se slike vide u novinama, da može da bira, izabrao bi skroz da bude nepoznat, ali šta je tu je. Oženio se dugogodišnjom devojkom, vole se i obavili su taj čin zbog sebe. Venčanje je bilo u Nemačkoj u momentu kada je bio onaj veliki talas pandemije, pa su sem mladenaca i matičara samo bili kumovi, koji su naknadno došli. Ja mogu samo da kažem da sam srećan zbog njega. To da li će i kada biti svadba, neko veselje, to je na njima da odluče, nije na meni da pričam - objasnio je Žika svojevremeno, a prenosi Svet.

Boško Karanović

 

Uprkos činjenici da se ne slaže sa odlukom svog naslednika, Žika je izuzetno ponosan na njega, te na sve što je do sada postigao u svom životu, ali i načinu na koji je do uspeha došao.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading