Vrištala je

Miloš Timotijević strastveno se ljubio s ovom pevačicom: Njena reakcija će se prepričavati

Autor:

22.12.2021 12:30

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Miloš Timotijević poljubac sa popularnom pevačicom za kojom mnogi uzdišu doživeo je profesionalno, no ona nije bila tako oduševljena čitavom situacijom.Pozorišni i filmski glumac Miloš Timotijević (46) jedan je od najzauzetijih domaćih glumaca. U poslednjih nekoliko godina popularni glumac učestvovao je u brojnim projektima koji oduševljavaju domaću publiku. 

Serija koja je bila isčekivana s velikim nestrpljenjem, a u kojoj je Miloš tumačio jednu od glavnih uloga, 'Pevačica', izazvala je mnoštvo komentara, što zbog interesantne radnje, što zbog činjenice da je ženska glavna uloga pripala pevačici Milici Pavlović.

Pročitajte i Ima neka tajna veza: Milica Pavlović u strasnom zagrljaju sa poznatim glumcem

Luka Šarac

 

Pevačica je svojevremeno objasnila da je Timotijević poljubio na prevaru, a sada je Miloš otkrio šta se zapravo događalo, te Miličine reči demantovao istakavši da prevare zapravo nije bilo.

- To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju. Kada je reditelj rekao: "E ovde bi možda trebalo da se poljubite", nju je uhvatila mala panika. Probali smo, ali ona prosto nije mogla da pređe preko toga. Nisam ni krenuo da je poljubim, a kada bi dolazio taj trenutak, ona bi blokirala. Prosto, nije profesionalac i ja je razumem - počinje svoju priču glumac, koji je uprkos neprijatnoj situaciji, pronašao rešenje.

- Otišao sam u režiju i rekao im: "Zaboravite sve, sad idite tamo i recite joj da neće biti poljupca". Pitali su me: "Pa šta ćeš da uradiš?". "Samo joj recite tako", odgovorio sam im. Kada su joj to rekli, ona se opustila, krenuli smo da snimamo scenu i ja sam je samo poljubio. I to je bilo to. To jeste trik, ali nije prevara. Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno - opisao je glumac sporni poljubac sa pevačicom.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading