Ekskluzivno

Konačno! Sanja Marinković otkrila istinu o svom emotivnom partneru

Autor:

29.11.2021 18:30

Foto:

Foto:

Dok obeležava 25 godina karijere, novinarka i voditeljka Sanja Marinković otkriva kako je posle smrti oca prihvatila da je niko neće voleti kao on i da se na razvod odlučila kada je shvatila da ne želi zajednicu koja nije skrojena po šnitu srca i emocija



Godinu posle smrti oca i razvoda od supruga Aleksandra Uhrina, s kojim ima sina Strahinju (14), novinarka i TV voditeljka Sanja Marinković (47) spremna je da otvori nova poglavlja u životu. Kako kaže za Gloriju, ne krije da nema partnera i da strpljivo čeka da se pojavi neko ko će svoje poglede rasipati samo na nju. U međuvremenu, usavršava se, brine o svom telu i duhu, sa sinom proživljava pubertet i osmišljava nove TV formate.

Jelena Simonović

 

Pre skoro godinu dana okončali ste brak sa Aleksandrom Uhrinom. Kako sada gledate na kraj bračnog partnerstva? Koje pouke ste naučili iz tog odnosa i rastanka?

- Na svetu ne postoji osoba koja bar jednom nije bila povređena, razočarana, ljuta kada je reč o emotivnom odnosu, pa eto i ja. Bolje je biti sama i iskrojiti život po meri svog zadovoljstva i slobode nego živeti sa osobom koja vam pre svega ne čini život lepšim, manje je važno da li i lakšim. Život je suviše kratak da bi bilo koja od nas živela u zajednici koja nije iskrojena po šnitu srca i emocija. Najvažnije je da to na vreme shvatimo kako bismo nastavili u miru da se poštujemo i podržavamo kao roditelji i prijatelji. Aleksandar i ja smo odlučili da to bude tako pre nešto manje od godinu dana.

Pročitajte i Prizor koji vrlo retko možemo videti: Sanja Marinković bez trunke šminke!

Jelena Simonović

 

U međuvremenu, povezivali su vas sa nekim muškarcima. Koliko je bilo istine u tome?

- Ne krijem da nemam partnera i niko mi ne veruje. Muškarci koji su bili povezivani sa mnom su moji dugogodišnji prijatelji ili poznanici. Inače, verujem u zakon privlačenja i strpljivo čekam da se pojavi neko ko će svoje poglede rasipati samo na mene.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

Komentari. (0)

Loading