Ovo od njega nismo očekivali: Miloš Biković u slobodnijem izdanju (foto)

Autor:

01.07.2021 20:42

Foto:

Foto:

Miloš Biković uživa u tome da šokira pratioce na društvenim mrežama!Nakon što se vratio iz Rusije, gde je snimao film "Brak iz inata", Miloš Biković trenutno boravi u Beogradu. No, izgleda da mu je na snimanju u Moskvi i Kalinjingradu bilo toliko zabavno, posebno u druženju sa glumicom Kristinom Asmus, da i dalje postavlja slike sa seta. 

Danas je sa pratiocima podelio fotografiju u bademantilu i pokazao izdanje u kakvom ga zaista retko viđamo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Pročitajte i Glumac ponovo zavodi - uslikan sa plavušom u Rusiji

Sa smorenim izrazom lica, kakav često pravi kad pozira na slikanju, glumac je pored jedne od fotografija napisao "Ko sam ja?", a pored druge, na kojoj se nalazi i starija žena: "Otišli na sastanak". 

Instagram

 

Inače, Miloš i u Srbiji i u Rusiji, gde je jedna od najvećih glumačkih zvezda, važi za veoma duhovitog momka. Juče je izazvao pravu buru smeha na društvenim mrežama pitajući skoro dva miliona pratilaca: "Treba da se nađem sa nekim poslovnim partnerima. Ne znam sa kojim licem da odem na sastanak. Koje uliva više poverenja? S kojim je prijatnije raditi? Šta mislite?", uz sledeću sliku: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Zanimljivo je da se većini dopala slika na kojoj Miloš ima usiljen izraz lica, ali verovatno su se u odgovorima samo šalili, poput njega. 

Pročitajte i Miloša Bikovića podržava ova svetska zvezda!

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading