Miloš Biković ponovo zavodi? Glumac uživa u društvu najseksepilnije Ruskinje

Autor:

30.06.2021 12:00

Foto:

Foto:

Devojka Miloša Bikovića jedna je od najpoželjnijih titula među pripadnicama nežnijeg pola, međutim, popularni glumac potpuno je fokusiran na posao, te u javnosti ne želi da komentariše svoj ljubavni život.



Miloš Biković važi za jednog od najpopularnijih i najpoželjnijih glumaca mlade generacije čija slava je davno prešla okvire domaće scene. Bikovića uživa ogromnu popularnost u Rusiji, gde je takođe ostvario zavidnu karijeru, a kako vrlo često boravi u pomenutoj zemlji, ne čudi činjenica da u istoj ima pregršt prijatelja.

Nije poznato zbog čega je glumac ovog puta posetio Rusiju, da li poslovno ili kako bi uživao u društvu prijatelja, no njegovim obožavaocima pažnju je ukrala atraktivna devojka sa kojom je Biković šetao ulicama Moskve

Pročitajte i Akcioni incident: Biković nogom udario policajca

Naime, u pitanju je Kristina Asmus (33), pozorišna i filmska glumica koja je svojevremeno proglašena za najseksepilniju Ruskinju. Atraktivna Kristina poznata je po ulozi u medicinskom sitkomu 'Stažisti', kojom se i predstavila tamošnjoj javnosti sada već davne 2010. godine. Kristina predstavlja klasičan primer neverovatne lepote kojom Ruskinje raspolažu, prodorne plave oči, svetla kosa, te izuzetno svetao ten kombinacija su na koju bi retko ko ostao imun.

Pročitajte i Biković demantovao vezu sa ruskom plesačicom! Da li su ga skorašnje pretnje zaplašile?

 

 

Međutim, po gestikulaciji na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, deluje da su Biković i Kristina samo dobri prijatelji, te da je u pitanju još jedna poslovna saradnja, no videćemo šta se zapravo krije iza ove situacije. 

Komentari. (0)

Loading