Princ Čarls prvi put javno o novorođenoj Lilibet

Autor:

09.06.2021 15:45

Foto:

Foto:

Princ Čarls prvi je put na jednom javnom događaju komentarisao rođenje svoje unuke Lilibet DianeNedavni dolazak na svet drugog deteta princa Harija i Megan Markl udarna je vest širom sveta. Rođenje Lilibet Diane bi, po nekim prognozama, moglo da izmiri sukobljene strane britanske kraljevske porodice. Ali otkako su se porodični problemi izneli u javnost, a čemu je prethodila i tzv. afera "Megzit", čini se da su se već zamršeni odnosi još više zakomplikovali i da su pomenute prognoze izuzetno optimističko predviđanje.

Pročitajte i Godinama pokušava da dokaže da je sin princa Čarlsa i Kamile, a ovaj dokaz je mnoge uverio u njegovu priču

Getty images

 

Pored neimenovanog, rasistički nastrojenog člana porodice i sveopšte nezdrave atmosfere, na udaru Harijevih javnih obračunavanja sa dvorom našao se nedavno njegov otac, princ Čarls, kojeg je osudio zbog loše odigrane uloge oca i okrivio za lične smetnje i neprijatnosti tokom sazrevanja, ali uz ogradu da je njegov otac samo primenjivao model koji je naučio od svojih roditelja.

Prema pisanju medija, princ Čarls je bio naročito uzrujan ovom situacijom, a budući da je svojom izjavom Hari posredno okrznuo i kraljicu Elizabetu, pretpostavljalo se da će, bude li Hari nastavio u zadatom smeru, Čarls krenuti u kontra napad.

Kako su događaji povezani sa porođajem Megan Markl potisnuli porodične razmirice, tako je nastao prostor za "spuštanje lopte", pa se čini da je Čarls postao voljan da skorašnji napad ostavi po strani, makar privremeno.

Pročitajte i Ovo niko nije očekivao - Kraljica revoltirana što se praunuka zove po njoj!

Anthony Devlin / Stringer GettyImages-

 

U prilog tome ide i objava koja je usledila po rođenju Harijeve i Meganine naslednice.

- Čestitke Hariju, Megan i Arčiju na rođenju malene Lilibet Diane. Želimo im sve najbolje - objavljeno je tada na profilima društvenih mreža princa Čarlsa i njegove supruge Kamile.

A da su u pitanju iskrene čestitke, a ne nužna pravila ponašanja plemića u javnosti, govori i skorašnje Čarlsovo osvrtanje na novopridošlu unuku.

Pročitajte i Šokantno priznanje princa Harija - Megan mi je u šestom mesecu trudnoće priznala da želi da se ubije

Leon Neal / AFP / Profimedia

 

- Razvoj tehnologije električnih vozila vitalan je za održavanje zdravlja našeg sveta za buduće generacije, a to je nešto što sam osvestio tek danas, nakon što sam nedavno postao deda peti put - rekao je prilikom posete BMW-ovoj fabrici automobila, piše People. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading