Pala prva klapa: Počelo snimanje četvrte sezone "Vojne akademije"

Autor:

10.04.2018 16:44

Foto:

Foto:



Počelo je snimanje četvrte sezone igrane serije "Vojna akademija“.

Smotra 700 kadeta, koja je počela intoniranjem himne i podizanjem zastave Srbije, održana je jutros pred kamerama i uz "učešće“ glumaca. Među njima su Vučić Perović, Slaven Došlo, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović...

Snimanju prve epizode četvrte sezone, u kasarni "General Jovan Mišković“ u Beogradu, prisustvovao je i Bojan Perić, jedan od glumaca koji je u seriji od prve epizode. Perić igra poručnika Stošića i kaže da ima osećaj kao da nikada nije napuštao "Vojnu akademiju" i da je atmosfera na snimanju uvek zabavna i prijateljska, kao i prvog dana pre šest i po godina.

Anđela Jovanović, u seriji je već drugu sezonu, i igra studentkinju Svetlanu Cecu Savić.

-Kadeti i glumci uvek su spremni za nova dešavanja i aktivnosti, a ova sezona, za razliku od prethodnih, biće "najvojničkija“ s mnogo akcije i vojnih vežbi - rekla je Anđela.

Da glumci uživaju u radu na ovoj popularnoj seriji i da su spremni da stanu pred kamere i upuste se u nove vojničke avanture potvrdio je i mladi glumac Slaven Došlo fotografijom na društvenim mrežama...

Četvrta sezona serije Vojna akademija imaće 12 epizoda. Reditelj je Dejan Zečević, a emitovanje je planirano za narednu godinu na programima Radio-televizije Srbije.