Mršava voda

Brz prolećni detoks: Mršava voda kilograme topi kao od šale

Autor:

14.05.2023 17:00

Foto: randy-fath-Gieipo-unsplash

Foto: randy-fath-Gieipo-unsplash

Mršava voda kilograme skida kao od šale, uz dodatak limuna i krastavca za nekoliko dana smanjićete struk za jedan konfekcijski broj



Lepo vreme je stiglo, a sa njim i želja da izgledamo mršavije i da se osećamo bolje i poletnije. Prolećni detoks pomoći će vam da dovedete u red lniju, koja je nastradala zbog teške zimske hrane. Mršava voda kilograme skida kao od šale, pa ćete zahvaljujući njoj, brzo doći u top formu i biti spremni za leto i lepršave haljine.

Idealno je rešenje za celodnevnu hidrataciju, ali i detoks organizma. Odličan je saveznik u procesu mršavljenja, a ima veoma prijatan ukus. Sve što vam treba za ovaj napitak je po jedan krastavac i limun i litar obične vode. 

Pročitajte Crna limunada čini čuda u organizmu, topi salo i čisti otrove

mariah-hewines-unsplash

 

Priprema je vrlo laka, krastavac operite i isecite sa korom na tanke kružiće, limun dobro operite i sok iscedite pa sve to dodajte u litar hladne vode. Pre upotrebe dobro rashladite u frižideru, a potrudite se da čitavu količinu popijete tokom dana. 

Krastavac je poznat kako prirodni čistač organizma. Sadrži značajne količine kalijuma, minerala koji je odgovoran za uspostavljanje ravnoteže soli u organizmu, kao i vlakna, što dovodi do boljeg varenja i sprečavanja zatvora.

manny-moreno-unsplash

Limun stimuliše rad jetre i podstiče detoksikaciju organizma, a pošto spada u bazne namirnice, veoma je dobar za uspostavljanje balansa u organizma. Visok stepen C vitamina, kako u limunu tako i u krastavcu, stvoriće dobru podlogu za jačanje imuniteta.

Bitno je da tokom dana popijete ovu vodu, a drugi dan napravite novu količinu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Natalija

16.05.2023 19:08

Jos sutra cu probati ovaj recept sa krastavcem, limunom i preciscenom nobelovom vodom, koja ce mi pomoci da skinem koji kilogram i smrsam ako se stvarno deluje i na ovaj nacin tope kilogrami.

Ruzica

18.05.2023 13:42

Svima nama koji volimo hranu i uzivamo u njoj treba prolecni detoks, a pered ovih zdravih napitaka i voda ima vaznu ulogu posebno preciscena nobelova voda.