Isidora Minić: Najviše volim komplimente poput “Što si smršala” i “Ti se uopšte ne menjaš”


Glumica se sama šminka jer je to smiruje, nepoverljiva je prema invazivnim metodama podmlađivanja, voli da su joj nokti uredni, a o svom telu i zdravlju vodi računa tako što redovno upražnjava razne fizičke aktivnosti

Lice

Sa odlascima kod kozmetičara počela sam kad sam krenula u gimnaziju. To je više bilo iz potrebe da održavam osnovnu higijenu lica i tela. Mislim da sam prve kreme uvrstila u svoju negu tek na fakultetu.

Isidora Minić: Pihtije su najslađe udvoje

Omiljeni proizvodi

U tašni uvek nosim dezodorans i grožđanu mast. Kada imam predstavu ili neko događanje, onda je tu i neseser sa šminkom, jer se uglavnom šminkam sama. To me smiruje.

Ruke

Volim da su mi nokti uredni i redovno odlazim na pedikir i manikir. Otkrila sam trajni lak i to mi je veoma komforno, a ne uništava nokte. Najčešće biram crvene nijanse lakova, mada sve zavisi od raspoloženja.

Kompliment

Omiljeni komplimenti na račun mog izgleda su “Što si smršala” i “Ti se uopšte ne menjaš”, bez obzira na to da li su iskreni.

Isidora Minić: Od gradske buke bežim među moje šljive i tikvice

Telo

Negujem telo, mada nisam fanatik. Nemam omiljeno mleko ili kupku, stalno menjam i laički biram proizvode, uzmem ono što mi se dopadne u radnji. Veoma mi prijaju masaže i boravak u spa centrima. To je okrepljujuće i za um i za telo. Oslobađa od stresa i leči dušu.

Fizička aktivnost

Ceo život vežbam. Kao devojčica pohađala sam baletsku školu, u gimnaziji sam odlazila u Dadov kod Lokice na aerobik, a na fakultetu smo imali redovne časove borbe, akrobatike, baleta. Moje koleginice i ja vežbale smo sa Bisom, bivšom balerinom i našom drugaricom, u Ateljeu. To su bili počeci zdravog života. Sada idem u teretanu, a i mimo toga treniram i održavam kondiciju sama.

Podmlađivanje

Svašta se izmišlja da ostanemo večno mladi. Današnjem čoveku ipak više treba “pilula” koja će ga okrenuti unutrašnjem, a ne spoljašnjem. Vrlo se plašim novih metoda podmlađivanja koje čine da sve žene liče jedna na drugu. Ja volim svoju osobenost i sklonija sam neinvazivnim načinima održavanja vitalnosti. Svoje poverenje sam dala doktorki Marti, koja razume moje potrebe i profesiju kojom se bavim.

Isidora Minić: Australija je kao druga planeta

Uzori

Veličanstvene glumice Sigorni Viver, Katrin Denev, Kejt Blančet, Kejt Vinslet, Marion Kotijar primeri su negovanih dama, prelepih prirodnih žena u najboljem smislu reči.

Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac
Foto: Dalibor Danilović, ATA images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi