Bjuti rutina Zorane Bećić: Diskretna šminka za savršen dan


Pozorišna glumica svakodnevno neguje lice zbog izrazito suve kože, s vremena na vreme priušti sebi terapeutsku masažu, redovno se šiša, a prestala je da se farba pre nekoliko godina

Igor Đorđević i Zorana Bećić: Ćerke emotivno reaguju kada vide tatu u “Korenima”

Lice

Nemam previše vremena pa se sve obično svodi na osnovnu negu pred odlazak u krevet. Tada za sebe uradim ono što mogu, detaljno očistim lice i stavim hranljivu kremu jer mi je koža izuzetno suva. Obično koristim neke koje mi kupe prijateljice, pošto, iskreno, ne umem sama da odaberem odgovarajuću. Neka krema mi odgovara više, neka manje, ali svaka je dobrodošla. Često ih menjam, a imam sreće što osim suve kože nemam neke veće probleme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Becic (@zobecic) on

Masaže

S vremena na vreme priuštim sebi masažu. Ne relaks, nego isključivo terapeutske, posebno zbog bolova u leđima.

Zorana Bećić: U sedmom mesecu na sedmom nebu

Telo

Volim da se mažem kokosovim uljem, pokazalo se veoma efikasnim i izuzetno mi prija. Upotrebljavam obično jestivo ulje koje se koristi u kuhinji. Ono ima jak i specifičan miris, što mi je isprva smetalo, ali sam se posle navikla i negujem se njime već nekoliko godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Becic (@zobecic) on

Kosa

Trudim se da se šišam što redovnije, a ne farbam se već tri-četiri godine. Ranije sam volela da često menjam boju kose, ali za to više nemam vremena. Kako mi je kosa vrlo zdrava, stavljam samo balzam posle pranja, pakovanja mi nisu potrebna.

Nokti

Redovno sečem nokte, važno mi je da nisu predugački. Ne idem na manikir i ne koristim gelove. Dok sam bila studentkinja, kad sam imala manje obaveza, volela sam da mažem lakove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Becic (@zobecic) on

Šminka

Najzadovoljnija sam kad me našminkaju profesiolnalni šminkeri, jer sama još nisam otkrila sve tajne mejkapa. S vremenom sam savladala veštinu iscrtavanja očiju, a najradije ih ističem ajlajnerima i senkama. Najvažnije mi je da šminka bude diskretna.

Autor: Gloria magazin/ Tanja Nikolić
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi