Trenirajte sa Anjom Mit: ove vežbe garantovano donose rezultate! (video)

Autor:

06.06.2021 12:35

Foto:

Foto:

Trening Anje Mit izuzetno je zahtevan, a ukoliko se odlučite da ispratite vežbe koje radi popularna glumica, rezultati garantovano neće izostati.



Glumačka profesija iziskuje mnogo odricanja i žrtvovanja. Poznato je da mnoge svetske poznate zvezde ulažu enormnu količinu energije, vremena i novca u svoj izgled kako bi na filmskom platnu što bolje izneli svoju ulogu. 

Domaći glumci nisu izuzetak, pa tako popularna glumica Anja Mit (29) izuzetno mnogo vremena provodi u teretani, kako bi svoju liniju dovela do savršenstva. A ako je suditi po fotografijama koje kači na svoj Instagram profil deluje da su rezultati fantastični.

Pročitajte i Anja Mit otkrila o čemu mašta: Želja mi je da uradim ovo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

Primetno je da je mlada glumica akcenat stavila na mobilnost, ali i mišiće nogu. Ovo nije prvi put da je Anja sa svojim pratiocima podelila sadržaj iz teretane, a takve fotke uglavnom naiđu na oduševljenje njenih pratilaca, te za vrlo kratko vreme prikuve veliki broj 'sviđanja'.

- Da mi je neko rekao da će mi u danima kada ne odem u teretanu trening nedostajati i da će se promene na telu videti posle 8 treninga ne bih verovala - napisala je glumica u opisu jednog od videa iz teretane.

Pročitajte i Anja Mit ima novog dečka! Ubrzo nakon raskida, uplovila u novu romansu - evo ko je on i kako izgleda!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

Komentari. (0)

Loading