Anja Mit ima novog dečka! Ubrzo nakon raskida, uplovila u novu romansu - evo ko je on i kako izgleda!

Autor:

10.02.2021 11:00

Foto:

Foto:



Nedavno je kao grom iz vedra neba osvanula vest da je mlada glumica, Anja Mit ostavila dotadašnjeg partnera, Nikolu Konstantinovića sa kojim je bila duži vremenski period u emotivnoj vezi.
Glumica je priznala da joj je u tom trenutku prijala sloboda, ali izgleda se pojavio onaj kojeg je čekala - kako mediji navode, uspešna glumica ljubi novog momka, mladog preduzetnika, Luku Vješticu.

Kako piše "Kurir", ona je proteklog vikenda viđena u šetnji pored reke sa novim dečkom Lukom, sa kojim se sve vreme držala za ruke. Nasmejani su šetali promenadom, dok ju je on s vremena na vreme grlio i ljubio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Vjestica (@lukavjestica)


Anjin novi partner ima 29 godina, iz Beograda je, i uspešan je biznismen. Njegova porodica je, prema rečima izvora pomenutog lista, prilično imućna i u svom vlasništvu ima agenciju za izdavanje i prodaju nekretnina, a i on se priključio porodičnom biznisu i veoma je uspešan u poslovnim vodama. Ono što je zanimljivo jeste da su pohađali istu srednju školu, tako da njihovo poznanstvo verovatno datira iz tinejdžerskih dana.

Iako nije želela da priča na temu nove ljubavi i da je javno eksponira, da je mlada dramska umetnica zaljubljena govori i fotografija koju je pre nekoliko dana okačila na Instagramu, na kojoj se grli s Lukom, a neki od komentara su:

,,Mnogo mi je drago zbog vas... čuvajte jedno drugo"

Pročitajte još: Glumica Anja Mit stavila tačku na ljubav: Fokus mi je na karijeri!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

Anja je na pitanje o emotivnom statusu samo kratko rekla:

,,Nemam komentar, previše mi je estradno da pričam o tome" - bila je iskrena Mitova.