Sprečava razvoj ćelija raka, leči reumu, izbacuje toksine! Čaroban napitak koji morate da probate!

Autor:

14.10.2020 16:24

Foto:

Foto:Popijte jednu šolju ovog napitka svako jutro i nećete znati šta je bolest.

Dobro je poznato da pšenica sadrži pregršt vitamina i minerala i da je preporuka da se često nađe u jelovniku, a da li ste znali da čaj od ove žitarice, takođe, ima neverovatna lekovita dejstva.

Ovaj napitak je nepravedno zapostavljen i malo ko ga koristi, a samo jedna šolja dnevno može da preporodi ceo organizam.

Neprospavane noći i posledice nakon toga: Da li se i vi susrećete sa manjkom sna, saznajte odmah! 

Čaj od pšenice je izuzetno delotvoran u lečenju artritisa. Pored toga, on leči i reumu, pa možete da zaboravite na bolove u kostima i zglobovima izazvane ovim stanjima, a postoje i tvrdnje da ovaj napitak može da pomogne i u lečenju nekih vrsta karcinoma, odnosno može da spreči širenje ćelija karcinoma, ali i da je odlična prevencija za ovu opaku bolest.

Ovaj napitak se koristi i za čišćenje tela i izbacivanje nataloženih toksina iz jetre. Svakome se preporučuje da jednom godišnje uradi detoks tela kako bi ono pravilno funkcionisalo, a najbplji način za to je upravo ovaj čaj.

Kompleks vitamina B koji se nalazi u pšenici čini ovaj napitak moćnim čuvarem zdravlja. Pomaže kod prehlade i gripa, ali i maksimalno jača imunitet.

Sastojci koji su vam potrebni:

- 500g pšenice

- 2 dl meda

- 800 ml vode

Priprema:

Pšenicu dobro oprati u vodi, pa prosušiti na papirnoj podlozi, nakon toga stavite je u tiganj. Pecite zrna dok ne počnu da puckaju, neprestano mešajući.

Stavite preprečena zrna pšenice u čajnik i prelijte kipućom vodom. Nastavite da kuvate još oko 25 minuta na laganoj vatri, pa skinite sa šporeta i poklopite.

Ostavite da odstoji pet minuta, pa dodajte med. Nakon toga, čaj je spreman za upotrebu, uživajte!