Moderna, praktična i laka za održavanje: Idealna frizura po savetu frizera Džulije Roberts (foto)

Autor:

08.04.2019 16:42

Foto:

Foto:



Holivudska glumica Džulija Roberts, decenijama poznata po istom izgledu, skratila je dugu kosu i odlučila se za novu frizuru zbog koje izgleda znatno mlađe

Holivudska glumica Džulija Roberts (51) nije sklona promenama, posebno ne onim drastičnim, pa je decenijama krasi sličan imidž: duga, bujna kosa, ležeran stil odevanja i osmeh kojim je osvojila celu planetu. Međutim, čuvena zgodna žena konačno se odvažila na promenu. Odlučila se da izmeni svoju frizuru i ošiša dugu kosu po kojoj je prepoznatljiva. Pristala je da joj skrate kosu za čak desetak centimetara, čime je svom izgledu pružila savršeno osveženje za aktuelno proleće. Njena nova frizura je moderna, praktična, laka za održavanje i, prema oceni stilista, odlično pristaje većini žena. Džulija tako ide u korak s trendovima, ali i izgleda znatno mlađe.

Džulija Roberts: Plavuše se bolje zabavljaju

Čuvenu zgodnu ženu decenijama krasi sličan imidž: duga, bujna kosa, ležeran stil odevanja i osmeh kojim je osvojila celu planetu

Vest da je jedna od najvećih zvezda Holivuda promenila imidž objavio je na instagramu njen frizer Serđo Norman, pokazavši kako je glumica kosu skratila u asimetrični, stepenasti lob sa platinastim pramenovima na kestenjastoj podlozi. Lob je omiljena frizura mnogih glumica u Americi, a reč je o nešto izmenjenoj, dužoj varijanti boba. Ova frizura podrazumeva asimetriju, istanjene vrhove i slojevito ošišanu kosu, uz nepisano pravilo da najduži deo treba da doseže do ključne kosti. Već nekoliko sezona je jedna od najpoželjnijih jer ju je lako stilizovati i uvek izgleda šik i nonšalantno.

Glumica je kosu skratila u asimetrični, stepenasti lob

I glumica je objavila selfi sa novom frizurom na društvenim mrežama i prikupila više od pola miliona lajkova, a promenu su pohvalile njena koleginica Sara Džesika Parker i jedan od najuspešnijih modela - Hajdi Klum.

MOĆ GENETIKE

Zanimljivo je da Džulija Roberts otkako se pojavila na bioskopskom platnu ima skoro istu frizuru. Nikada nije bitno menjala dužinu niti formu kose, jedino ju je s godinama posvetlela, pa je od zanosne smeđokose, a potom i crvenokose dive prešla u tabor plavuša. To ju je, uz njenu harizmu, činilo jednim od omiljenih lica na velikim ekranima, a zbog širokog osmeha i prirodnog izgleda i dan-danas, uprkos tome što je napunila 51 godinu, očarava gde god se pojavi. Tako je bilo i nedavno na dodeli nagrada Američke filmske akademije, kada je na scenu izašla u roze haljini libanskog kreatora Elija Saba i, kako dolikuje jednoj od najplaćenijih zvezda industrije zabave, uručila Oskara za najbolji film.

Džulija Roberts i Danijel Moder: Praznik ljubavi u Rimu (foto)

Na dodeli Oskara blistala je u roze haljini libanskog kreatora Elija Saba

Oskarovka, nagrađena za glavnu ulogu u drami “Erin Brokovič”, jedva da se promenila za više od tri decenije uspešne karijere. Vešto prkosi godinama i izgleda sveže i mladoliko, za šta je, kako je ranije već izjavljivala, zahvalna genetici.

Džulija Roberts: Za lepotu je najvažnija sreća

Iako poznata po romantičnim komedijama, koje su doprinele njenoj ogromnoj popularnosti i omogućile joj milionske ugovore, Džulija je često vrlo kritična prema američkom društvu. Tako je za NBC iznela svoje mišljenje o aferi “elitni koledži”, skandalu vezanom za upisivanje dece bogatih roditelja na prestižne fakultete preko veze, u koji su, između ostalih, upletene i njene dve koleginice, Felisiti Hafman i Lori Loklin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on Nov 5, 2018 at 10:02am PST

Džulija Roberts: Kada bismo manje vremena provodili pred ogledalom, bili bismo i lepši i srećniji

- To je zaista tužno, jer su roditelji tim potplaćivanjima poručili svojoj deci da nemaju previše vere u njih i njihove sposobnosti - rekla je Robertsova, koja sa američkim direktorom fotografije Danijelom Moderom (50), s kojim je u braku od 2002. godine, ima troje dece, blizance Hejzel i Fineusa (14) i sina Henrija (11).