Naglasite oči i uklonite znakove umora: Bjuti trikovi Kejt Blančet

Autor:

15.05.2018 16:28

Foto:

Foto:Australijska glumica Kejt Blančet juče je proslavila 49 rođendan. Dvostruka oskarovka divan dan dočekala je u Kanu gde predsedava žirijem 71. Međunarodnog filmskog festivala, a za australijski Elle otkrila je svoje bjuti navike, ali i objasnila zašto je šminka esencijalni deo svake njene glumačke postavke.

Simbolika broja 82: Protest slavnih umetnica na crvenom tepihu u Kanu

-Veoma mi je važna šminka kada sam u poslu. Volim da igram protiv izgleda – ako moj lik izgleda neuredno, šminka mi je razmazana na licu, ja volim da odigram sasvim prisebnu osobu. Mislim da takva oprečnost daje dodatnu notu i dubinu mom liku - tvrdi holivudska glumica.

Nepravedno zapostavljena modna ikona: Stil Kejt Blančet se retko ko usudi da ponese

Osim toga, Blančet je otkrila i ko su najlepše žene koje je imala prilike da vidi. To su, smatra Kejt,  Mišel Vilijams, Džesika Čestejn i norveška diva Liv Ulman.

Kejt Blančet: Kontroverzni tretman podmlađivanja o kojem svi pričaju

Slavna glumica podelila je i saveta koje je naučila od stručnjaka na snimanjima, a koja i sama danas primenjuje.

-Naglasite oči i uklonite znakove umora tako što nanesete belu olovku uz trepavice. To će otvoriti oči i izgledaćete odmornije - kaže Blančet.

Kejt Blančet: Armanijeva muza u centru pažnje (foto)

Parfem od kojeg se ne odvaja je Giorgio Armani Sì čije je i zaštitno lice. Crna maskara, kaže glumica, daje dramatičnost izgledu, a iz kuće ne izlazi bez crvenog ruža u tašni.