Lepota košta: Koliko Dženifer Aniston ulaže u ličnu negu

Autor:

15.03.2017 20:15

Foto:

Foto:



Tek što smo se oporavili od saznanja da je na ovogodišnjoj dodeli Oskara Dženifer Aniston prošetala stajling vredan, čak 10 miliona dolara, stigla je nova podjednako šokatna računica.  Naime, to što šarmanta glumica izgleda već decenijama isto, nije rezultat toga što ima dobre gene ili zna neku čarobnu tajnu, već su za njen mladolik izgled zaslužne gomile novca, odricanje i muktropan rad.

Ovako je Dženifer izgledala 1999.godine

Strani mediji su se temljeno pozabavili time koliko Dženifer godišnje troši na ličnu negu i suma je impozantna. Pa, da počnemo!

Ishrana 

Glumica se još od 2001. godine ne opterećuje razmišljanjima šta će jesti, jer to umesto nje radi nutricionistkinja Keri Let Vajat po čijim se receptima hrane brojne poznate ličnosti. Ovi obroci koštaju oko 360 evra nedeljno, ili 18.000 godišnje

Na premijeri filma "Upoznajte Džo Bleka", 1998. godine

Telo

Da se razumemo, nema te količine novca koja će učiniti da izgledate mršavo i zategnuto dok se dobro ne preznojite, a Dženifer to praktikuje svakodnevno. Njene treninge vodi vrhunski fitnes instrukor koga glumica plaća oko 43.500 evra godišnje.

Na koncertu 1998. godine

Kosa 

Duga negovana kosa je njen zaštitni znak, ali da bi je održavala u željenom stanju Dženifer izdvaja oko 8.000 evra godišnje.

Na snimanju serije "Prijatelji" sa koleginicom Kortni Koks, 1999. godine

Lice

Da joj lice izgleda sveže i blistavo Dženifer redovno odlazi na kozmetičke tretmane na koje daje oko 6800 evra godišnje. Dženifer jako dobro zna da se godine najlakše čitaju na vratu pa na tretmane za podzanje kože vrata daje oko 400 evra godišnje.

April 2016. godine

Šminka

Iako je uvek diskretno našminkana ona koristi vrhunsku šminku za koju, strani mediji procenuju, daje oko 800 evra godišnje. Obrve imaju posebno mesto u njenim ritualima nega pa je one koštaju oko 800 evra godišnje.

Ceremonija dodele Oskara, februar 2017. godine

Kada se sve to sabere dolazimo da cifre za koju možete kupiti ozbiljnu nekretinu, pa nas ovo malo istraživanje navodi da se zapitamo kako bi sve holivudske lepotice izgledale da ne ulažu toliko novca u sopstveni izgled, ili kako bi svaka obična žena mogla da izgleda uz skupocene tretmane i negu.

 

Komentari. (0)

Loading