Prirodno je uvek IN: 4 pravila Džulije Roberts za savršenu šminku

Autor:

10.04.2017 20:48

Foto:

Foto:



Kada je osvojila svet ulogom prostitutke toplog srca u filmu "Zgodna žena", mišljenja o lepoti Džulije Roberts su bila podeljena. Mnogi su obožavali njene neukroćene kovrdže i širok osmeh, dok je bilo i onih koji szu smatrali da se ova visoka Amerikanka nikako ne može svrstati u lepotice.

A post shared by @juliarobertsuk on Apr 9, 2017 at 4:25am PDT


Bili kako bilo, Roberts u 49. godini izgleda možda i atraktivnije nego u mladim danima. U čemu je njena tajna?  Ova majka troje dece je za jedan američki portal otkrila svoje male trikove koji joj pomažu da u petoj deceniji izgleda fantastično. Prema njenim rečima, najvažnije je da imate dobru krema za regiju oko očiju i to sa SPF zaštitnim faktorom.

Maslinovo ulje – glavni saveznik lepote Džulije Roberts

 

Glumica koja je poznata i po tome da živi povučeno, ne polaže mnogo na šminku. Neguje prirodan izgled, a to se vidi po upotrebi mejk-apa.

Kako prenosi portal "Genious Beuty", Džulija smatra da nije potrebno praviti velike promene na licu i nanositi "tešku" šminku da bi se izgledalo lepo. Njen izbor je apsolutni minimum, a evo šta to znači.

-  tanko nanošenje ajlajnera odnosno kreona tik uz ivicu gornjeg kapka

- dva do tri puta naneti maskaru na gornje trepavice kako bi izgledale gušće i duže. Voditi računa da se ne stvore grudvice, i zbog toga glumica koristi maskaru za zakrivljenom četkicom

- neupadljiv karmin ili sjaj za usne

- s vremena na vreme,dozvoljeno je malo zlatne senke

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading