Saveti Jovane Vukojević za dobar izgled: Budi dobro iznutra, pa ćeš takva biti i spolja

Autor:

23.05.2017 12:51

Foto:

Foto:Voditeljka TV Prva Jovana Vukojević svakodnevno koristi kreme protiv bora i micelarnu vodu, zna solidno da se našminka sama, voli da eksperimentiše sa kosom i probala je razne dužine, frizure i boje, a najbolji savet dala je sama sebi - budi to što jesi!

-Ujutru nakon umivanja nanosim kremu za lice, sada posle tridesete to je ona protiv prvih bora. Uveče šminku skidam micelarnom vodom i pred spavanje ne stavljam kremu jer imam mešoviti tip kože, a ona tokom noći mora da “diše”.

-Nisam tipično žensko, ne uživam da se šminkam. Kada idem na posao, obavezno stavim korektor, da pokrije tragove nedovoljno sna ili neke druge nepravilnosti, malo bronzera ili rumenila i “labelo”. Znam solidno da se našminkam, ali za važne događaje ipak se prepuštam šminkeru. Volim da istaknem i oči i usne.

Omiljeni kozmetički proizvodi su joj kreme za lice i ruke i mleko za telo.

-Smatram da je kosa moj zaštitni znak. Vrlo je gusta i jaka pa ne uspevam sama da je savladam. Već godinama dva puta nedeljno idem na feniranje, trudim se da je redovno pakujem, a kod kuće koristim i “Orofluido” serum koji je idealan za krajeve. Farbam se jednom mesečno. Volim da eksperimentišem sa kosom, pa sam imala razne dužine i frizure, a i boju često menjam.

-Nikada ne bih odustala od onoga što mi je priroda dala i pokušala da napravim od sebe nešto što nisam. Zato sam najbolji savet dala sama sebi - to si što si! Budi dobro iznutra pa ćeš takva biti i spolja.

-Retko koji parfem mi se dugo zadrži na koži, tako da koristim svega dva-tri i vrtim ih ukrug. Ovih dana mirišem na “Elie Saab L’eau couture”.

Filozofija nege je vrlo prosta:

-Između šest i osam sati sna, dosta šetnje i brzog hoda. To mi najviše prija. Čim se vreme prolepša, moja porodica se “seli” na bicikle. To je dobra vežba i za telo i za mozak.

-Što se ishrane tiče, veliki sam gurman i spadam među one koji tamane sve po redu. Međutim, kad hoću da skinem kilograme, bukvalno sebe kaznim i jedem vrlo malo. To nije baš zdravo, ali za sada tako funkcionišem.

Komentari. (0)

Loading