Anja Mit: Maskara, ten i kokosovo ulje čine čuda za lepotu

Autor:

08.11.2017 19:13

Foto:

Foto:Glumica koja se zbog uloge u seriji ‘Istine i laži’ ošišala skroz na kratko veruje da su zdrav san, redovna ishrana i vežbanje ključni za dobar izgled, ali i da malo maskare i tena može da učini čudo za lepotu

Anja Mit: Kada između mame i ćerke “leti perje”

Imam dvadeset i pet godina pa nisam mnogo eksperimentisala sa proizvodima za negu. Shvatila sam da mi najviše prijaju potpuno prirodne stvari, jer kao glumica ponekad i po 12 sati na licu imam profesionalnu, tešku šminku koja je čista hemija. Omiljeno sredstvo za negu mi je organsko kokosovo ulje. Njime skidam mejkap, služi mi kao noćna krema a koristim ga i preko dana.

Објава коју дели anja mit (@anja.mit) дана 19. Окт 2015. у 3:01 PDT

Pošto sam bele puti, na licu uvek imam ten. Probala sam raznorazne pudere, ali najviše mi prija “Max Factor Miracle Match”.

Volim da se šminkam i verujem da se svaka žena lepše oseća kad stavi malo tena, rumenila i maskare. Najčešće ističem oči, i to maskarom “Max Factor 2000 Calorie”, i uglavnom biram neutralne karmine, zemljane ili boje mesa. Kad nanesem neku jarku nijansu, svi, čak i moja baka, pitaju me da li sam povećala usne, pa sam počela da govorim da jesam, jer mi je to lakše nego da svima objašnjavam zašto im se tako čini. Nisam uradila nijednu estetsku korekciju, što ne znači da imam nešto protiv njih.

Објава коју дели anja mit (@anja.mit) дана 27. Окт 2015. у 3:27 PDT

 

Anja Mit: Momci su najukusniji desert

Parfeme obožavam i ne menjam ih često. Već godinama koristim “Lancôme La Vie Est Belle” i “Thierry Mugler Angel”. Mislim da su oni postali moj zaštitni znak. Na snimanjima mi često govore kako mene prvo čuju i osete, pa tek onda vide.