Anja Mit: Moj recept za top formu

Autor:

21.11.2017 16:49

Foto:

Foto:



Glumica Anja Mit, popularna Anči iz serije "Komšije" voli da trenira i svaki dan ima neku fizičku aktivnost, a tri puta nedeljno odradi “jače” treninge sa fitnes trenerom Jelenom.

-Dugo sam mislila da to što sam mlada znači da ne moram mnogo da vodim računa o fizičkoj formi i ishrani. Međutim, kada sam zbog mnoštva obaveza upala u nezdravi i brži ritam života koji se zasnivao na izgovorima da nemam vremena za kvalitetne obroke, dobar san, a kamoli trening, primetila sam da mi je lice otečeno, da sam se ugojila i da moje telo više nije kakvo je nekad bilo. Tada sam odlučila da živim zdravije i svakoga dana odlazim na trčanje, brzo hodanje, pešačenje, plivanje  ili aerobik od dvadeset minuta - rekla je Anja za "Gloriju".

Dvadesetpetogodišnja glumica zbog uloge u novoj seriji ‘Istine i laži’ ošišala se skroz na kratko.

-Najveća transformacija koju sam doživela u životu, a tiče se fizičkog izgleda, jeste ta da se zbog uloge u seriji ošišam skroz na kratko. Tri sezone, tačnije 60 epizoda, igrala sam u “Komšijama”, gde sam bila plava, pa crna, imala sam baš dugačku kosu, pa paž, i kad je trebalo da krenemo sa “Istinama i lažima”, razmišljala sam o tome šta bi trebalo da uradim kako bih izgledala totalno drugačije, da me ljudi ne povezuju sa starom ulogom. Pitala sam reditelja da li je u redu da se ošišam skroz kratko i dobila sam zeleno svetlo. Veoma mi se dopada ovako, a vidim i drugima jer dobijam samo pozitivne komentare. Uz to je ova frizura laka za održavanje - otkriva Anja.