Milica Milša

Milica Milša ima najtrendi frizuru leta, bez feniranja, volumen zagarantovan

Autor:

23.06.2024 12:41

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Frizura Milice Milše idealna je za letnji periodMilica Milša uživala je na letovanju, da bi se po povratku odmah uputila u nešto hladnije krajeve, tačnije prijatnije, na planinu.

Baš na Zlatiboru gde boravi ovih dana mogli smo da vidimo kako izgleda nova frizura Milice Milše, koja je pravi izbor za letnje dane kada su temperature izuzetno visoke.

 

 

Kao svaka žena, i glumica uživa da ugađa sebi, pa je tako makar na kratko pobegla kod dugogodišnje frizerke u želji da načini neku veliku promenu pred leto.

Nova frizura Milice Milše kraća je za nekoliko centimetara kako bi se vrućine lakše podnosile, a dodatni plus je to što je dovoljno samo da se prirodno osuši kako biste imale savršen volumen.

Nikakve četke, niti fenovi nisu vam potrebni za ovako jednostavno, a efektno stilizovanu kosu, dok će se svi okretati za vama.

Pročitajte Majčinu smrt Milica Milša nikada nije prežalila, stare porodične fotografije paraju dušu

Promenom se odmah pohvalila na društvenim mrežama, a pozitivne kritike i komentari ne prestaju da se nižu jer je svaki vid transformacije uvek dobro došao, posebno u letnjem periodu godine.

Kako se vama čini nova frizura Milice Milše? 

Komentari. (0)

Loading