Klaudija Šifer

Bjuti trik Klaudije Šifer (53) se neće svideti dermatolozima, razlog je ovo

Autor:

07.06.2024 09:13

Foto: Julien M. Hekimian / Getty Images for Chanel

Foto: Julien M. Hekimian / Getty Images for Chanel

Bjuti trik Klaudije Šifer svi komentarišu, razlog je ovo



Manekenka Klaudija Šifer (53) važi za jednu od najlepših žena sveta. U čemu je tajna njenog besprekornog izgleda pitaju se pripadnice lepšeg pola, a bjuti trik Klaudije Šifer iznenadio je dame širom sveta.

Shane Anthony Sinclair / Getty Images

 

Omiljeni bjuti trik Klaudije Šifer se neće svideti svima, posebno ne dermatolozima. Ona, naime, ne skida šminku pre spavanja jer smatra da joj to omogućava postizanje savršenog "smokey eye" efekta. 

Pročitajte Našminkajte se kao Klaudija Šifer (foto)

- Tu sam tajnu otkrila još devedesetih kada sam radila sa nemačkom fotografkinjom Elen fon Unvert i snimala kampanju za "Guess Jeans". Bile smo u Maroku sa šminkerom Lorijem Staretom.

On mi je uvek govorio da spavam sa šminkom jer će idući dan izgledati mnogo bolje. Smela sam da skinem samo trepavice. Tad mi se to činilo suludo, ali bio je u pravu - otkrila je manekenka u intervjuu za "InStyle".

 

 

Uz priznanje da krši osnovno pravilo nege kože, koje glasi ”skidaj šminku pre spavanja”, Klaudija je otkrila da od bogate kozmetičke ponude najviše voli hidratantne kreme, dobar puder, maskaru i balzam za negu usana.

Komentari. (0)

Loading