Aleksandra Prijović

Boja noktiju Aleksandre Prijović pravi letnji hit, ide uz svaku kombinaciju

Autor:

31.05.2024 13:00

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Nokti Aleksandre Prijović trend sezoneKao svaka elegantna dama od ukusa, atraktivna pevačica obraća pažnju na detalje, a nokti Aleksandre Prijović ovoga puta su nam zapali za oko.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nokti Aleksandre Prijović uvek su uredni i ne previše dugački kako bi mogla da se bavi različitim aktivnostima kao što su briga o detetu ili pripremanje hrane, a boja – varira. 

Ovoga puta mlada muzička zvezda odabrala je savršenu boju laka – kreč-belu nijansu koja je u ovo doba godine veoma popularna. Beli dizajn noktiju pravi je izbor tokom toplih, letnjih dana.

Ova klasična boja daje nam mogućnost za eksperimentisanje sa različitim šarama, a savršeno pristaje i na kratkim i na dugim noktima.

Pročitajte Lepo beše tri godine, voleo sam njeno ime - Filip Živojinović nikad emotivniji

Beli dizajn noktiju ne samo da pruža sofisticiranost već omogućava i ekscentrične izbore dizajna koji će privući pažnju.

Ako se odlučite za beli manikir, razmislite o dodavanju sjaja, mat efekta ili ukrasnih detalja, kao što su diskretni cvetići ili šljokice. 

Instagram

 

Nokti Aleksandre Prijović su zahvaljujući ovoj klasičnoj nijansi odraz ženstvenosti i sofisticiranosti, ali ni oblik ni dužina nisu zanemarljivi.

Komentari. (0)

Loading