Goca Tržan

Goca Tržan (49) na binu izašla u ultra mini haljini, odakle joj ovakve noge? Kako je uspela?

Autor:

24.05.2024 12:48

Foto: M. P. / ATA Images

Foto: M. P. / ATA Images

Koncert Goce Tržan održan je sinoć u mts Dvorani, bilo je to veče za pamćenje



Solistički koncert Goce Tržan održan je sinoć u "mts Dvorani", a osim što je održala dugonajavljivani spektakl, za nju je 23. maj posebno važan dan.

Tad je pre 17 godina na svet stigla njena mezimica i jedinica Lena, kojoj je mama napravila nezapamćenu žurku povodom jučerašnjeg divnog dana.

M.P./ATAImages

 

Nešto posle 21 čas pevačica je izašla na binu, gde je sačekana gromoglasnim aplauzom čitave dvorane koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta.

Publika je uživala u Gocinim vanvremenskim numerama, a ona se maksimalno potrudila da ovo veče svi pamte, pa je tako blistala, kako vokalno tako i fizički.

Naime, ono što su svi prisutni primetili jeste da je muzička zvezda otišla korak dalje kada je reč o stajlingu, te se odlučila za jednostavnu, ali veoma kratku haljinu ljubičaste boje.

M. P. / ATA Images

 

Koncert Goce Tržan za pamćenje

Uz nju je savršeno uklopila providne, šljokičave štikle i upadljivi zlatni nakit. Ipak, nije stajling glavna tema o kojoj se sinoć pričalo.

Gocine noge na pragu 50. godine tema su koja ne prestaje da se komentariše, jer joj sve dame njenih godina zavide na ovako zategnutim i zgodnim nogama.

Osim genetike, za ovakav pevačicin izgled zadužena je i pravilna ishrana, kao i neiscrpni treninzi koje ne propušta. 

M.P./ATAImages

 

Kako je i sama često isticala, ključ njenog dobrog izgleda leži u treningu, kao i u tome da ne postoji nikakva dijeta koje se pridržava.

Pročitajte Baš na rođendan Goca Tržan joj putem Instagrama javno poručila - Nisi mi drugarica

- Jedem dva puta dnevno, kao neka ptičica. Porcije i zalogaji su mi mali, trudim se da se ne prežderavam.

Ako se to ponekad i desi, zna se šta mi sledi. Sutradan gladujem i naporno vežbam - jednom je Tržanova otkrila tajnu svoje vitke linije i zategnutih nogu.

Bilo kako bilo, koncert Goce Tržan bio je savršen, u tome su složni svi koji su se sinoć našli u "mts Dvorani", a pevačica je uživala pevajući svoje hitove do kasno u noć.

M.P./ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading