Danijela Buzurović

Zbogom umornim nogama i celulitu: Danijela Buzurović ima najbolje rešenje (foto)

Autor:

21.02.2024 21:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Danijele Buzurović je fenomenalan zahvaljujući ovom tretmanu



Izgled Danijele Buzurović očarava otkako se pojavila na medijskom nebu, a ne prestaje da oduševljava ni posle dva porođaja.

Po njenoj liniji nikada ne biste rekli da je mama, a osim ishrane i treninga u tome joj pomaže i pokoji tretman.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Za izgled Danijele Buzurović zaslužna je i presoterapija

Lepa voditeljka se trudi da izdvoji vreme za sebe i ne propušta priliku za negu koja daje fenomenalne rezultate.

Danijela poručuje da je jedan od najboljih tretmana u borbi protiv celulita i za oporavak umornih nogu presoterapija, pa je toplo preporučuje svojim pratiocima.

Pročitajte Danijela Buzurović u sako-haljini koja sužava figuru i ističe noge, vrtoglave potpetice u prvom planu

- Treninzi, ishrana, dobar san, sve je to važno, ali ponekad izumi moderne medicine mogu da pomognu kada su noge u pitanju.

A super je i za celulit, kažu. Ja sam oduševljena - poručila je Danijela na svom Instagram-nalogu, a mi smo brže-bolje istražili šta je tačno presoterapija.

Instagram

 

Šta je presoterapija?

Presoterapija je bezbolna, neinvazivna terapijska metoda koja omogućava detoksikaciju organizma stimulacijom limfne drenaže ili metoda kojom pritisak na određenim limfnim čvorovima menja limfni odgovor.

Može se koristiti u uslovima limfedema i / ili u uslovima zastoja tečnosti u međućelijskom prostoru koji otežava protok limfe kroz limfne sudove, što usporava dostavu hranljivih materija ćelijama i time metaboličke procese u njima.

Presoterapija se zasniva na primeni adekvatnog, umerenog pritiska na gornje ili donje udove, koji se postiže posebno konstruisanim dodacima – nogavicama ili rukavima sačinjenim od komora koje se naizmenično pune vazduhom.

Redosled, trajanje terapije i pritisaka su stručno vođeni softverski i prethodno programirani postupci u zavisnosti od stanja koja se presoterapijom tretiraju.

Komentari. (0)

Loading