Selena Gomes

Boja noktiju Selene Gomes idealna je za predstojeće praznike, nećete pogrešiti (foto)

Autor:

29.11.2023 10:01

Foto: Presley Ann / Getty Images for Rare Beauty

Foto: Presley Ann / Getty Images for Rare Beauty

Nokti Selene Gomes kao stvoreni za kopiranje, sa ovom bojom nećete pogrešitiSvaka dama koja drži do svog izgleda zna da su stilizovani nokti odraz ženstvenosti i sofisticiranosti.

Ukoliko ste već razmišljali o manikiru koji će biti u skladu sa zimom i novogodišnjim praznicima koji nam se bliže, nokti Selene Gomes mogu vam poslužiti kao dobra inspiracija.

Tibrina Hobson / Getty Images

 

Ovoga puta popularna pevačica i glumica odabrala je savršenu boju laka - jarkocrvenu nijansu koja je u ovo doba godine izuzetno popularna. 

Nokti Selene Gomez oduševili

Ova boja obično ide uz kraće nokte jer time pokazujete eleganciju i stil, iznova se zaljubljujete u svoje prste jer konačno izgledaju tako lepo. Međutim, crvene nijanse podjednako dobro izgledaju i na dugim noktima. 

 

 

Stručnjak za nokte Tom Bachik, koji sarađuje sa svetskim zvezdama poput Dženifer Lopes, Nikole Pelc Bekam, Kamile Kabeljo, ovoga puta učinio je da nokti Selene Gomes izgledaju fantastično.

Pročitajte Tako mlada - Bolest Selene Gomes sve vidljivija, video postao viralan, fanovi zabrinuti

Za crvenu kažu i da je boja ljubavi, pa ako vam nedostaje inspiracije za naredni manikir, moderni nokti Selene Gomes su kao stvoreni za kopiranje.

Komentari. (0)

Loading