Lepa Brena

Mislili ste drugačije?! Evo koliko je zaista visoka Lepa Brena

Autor:

23.07.2023 09:00

Foto:

Foto:

Koliko je visoka Lepa Brena? Pitaju se svi, evo i odgovora...



Za neke ljude, naročito za poznate ličnosti, koje uglavnom viđamo na malim eksranima, veoma često i nemamo realnu sliku. 

Zato se uglavnom i iznenadimo kada ih vidimo uživo.

Shvatimo da nisu baš toliko visoke ili zgodne kao što na prvu loptu izgleda. 

Ali da li ste se ikada upitali koliko je zaista visoka Lepa Brena?

Ata Images

 

Otkako je započela muzičku karijeru početkom osamdesetih godina 20. veka Lepa Brena u stalnom je vrhu i jedna je od naših najvećih zvezda. 

Pročitajte Imali bi 18 miliona dolara više - Zašto je Brena odbila da pomogne Novaku

Godine 1991. udala se za čuvenog tenisera Slobodana Bobu Živojinovića, a njihovo venčanje bio je važan medijski događaj širom tadašnje zemlje.

Brena je oduvek bila poznata po tome što je svetske trendove donosila na naše prostore, te se i danas dobro pamte njeni stajlinzi, koreografije i spotovi koje je snimala širom sveta.

Youtube printscreen

 

Nikada nije imala problema sa kižalom, važila je za jednu od najzgodnijih žena u regionu, a njene duge noge uvek su bile u centru pažnje. 

Niske dame uvek su je gledale sa ljubomorom, a kako i ne bi kada je Brena, kako govori podatak do kog je došao Kurir, visoka 175 cm. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Branka

23.07.2023 09:32

Zar zaista nemate nijednu drugu ideju za clanak nego koliko je visoka Lepa Brena. Dosta vise da preferirate estradu i njihove zivote. Koga to vise zanima?