Lepa Brena

Intimna proslava 62. rođendana poznate pevačice

Autor:

20.10.2022 13:40

Foto:

Foto:

Pevačica Lepa Brena proslavila 62. rođendan



Jedna od najpoznatijih i najpopularnijih pevačica sa prostora bivše Jugoslavije, Lepa Brena tokom svoje duge i plodonosne karijere ostvarila je brojne uspehe, snimala na desetina hitova koji se i danas pevaju. Da je i dalje jedna od najtraženijih vokala pokazuju njeni posećeni nastupi koji su se tokom leta održavali širom zemlje i regiona. A gde god da peva, publika je sa nestrpljenjem očekuje, uživajući u poznatim pesmama. Kao pokazatelj dugotrajnosti i njenih mnogobrojnih hitova svedoči i njena ovogodišnja američka turneja, koja uveliko traje. Nastupajući po svim većim američkim gradovima. Poznata umetnica je na svom Instagram profilu podelila fotografije proslave njenog 62. rođendan.

Instagram screenshot @lepabrenaa

 

 

 

Pročitajte Oko je zasuzilo... Lepa Brena okružena bratom, sestrom i sestričinom! Pogledajte porodični portret

 

Naime, ona je podelila sliku sa nastupa, a zatim i sliku na večeri sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem, uživajući u romantičnoj večeri i rođendanskom slavlju. Iako je ušla u sedmu deceniju života, Lepa Brena ne staje, već radi na nekoliko polja punom parom, pa je tako nedavno predstavila svoju liniju specijalnih hijaluron hulahop čarapa koje može da ponese svaka žena. Cilj joj je bio da se svaka žena oseća lepo bez obzira na godine i kilograme.

Poznata kao neko ko je uvek u pokretu, radeći punom  parom, pevačica je za predstavljanje svoje linije čarapa organizovala glamuroznu reviju kojoj su prisustvovale brojne kolege i osobe iz javnog života, a nakon svečanog predstavljanja, Lepa Brena se družila i sa kupcima u određenim prodajnim objektima, promovišući svoj brend. Jednom prilikom pevačica je izjavila da je radoholik: "Veoma sam optimistična osoba i uvek razmišljam pozitivno. Nadam se da će mi budućnost doneti još mnogo toga dobrog i kreativnog, jer uživanje je stvarati i gledati kako se gradi i razvija jedan posao, kako dobijate rezulate. Nije uživanje samo se izležavati u nekoj ležaljci na belom pesku i gledati tirkizno more. Postoje ljudi koji vole da rade i stvaraju, pa kada dođe vreme za odmor, može i neka laguna i pesak. Kada imate rezultate, onda vam je sve to slatko i lepo." 

Instagram screenshot @lepabrenaa

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading