Tijana Dapčević

Bravo! Tijana Dapčević se skinula u dvodelni kupaći i pokazala telo u petoj deceniji

Autor:

07.07.2023 12:52

Foto:

Foto:

Tijana Dapčević u kupaćem kostimu privukla je dosta pažnje, pogledajte kako joj stoji



Tijana Dapčević je jedna od onih pevačica koja izgled nikada nije stavljala u prvi plan.

Pevačica raskošnog vokala svojoj publici se predstavila prelepim pesmama koje traju godinama, ali i ekscentričnim stilom po kome je prepoznatljiva.

Aleksandar Crnogorac

 

Tijana nas je navikla na šarenolika izdanja kada je reč o stajlingu, ali ono što smo do sada retko imali prilike da vidimo je Tijana Dapčević u kupaćem kostimu.

Pročitajte Mamin maturant - Sin Tijane Dapčević izrastao u pravu momčinu (foto)

Ovo leto pevačica provodi na moru porodično gde maksimalno uživa u društvu sestre i njihove dece, sa kojima je podelila set fotografija.

Međutim, najviše pažnje privukle su fotografije Tijane Dapčević u kupaćem kostimu. Ona se opuštala na obali mora, a nemoguće je bilo ne primetiti da je pevačica drastično smršala.

Instagram

 

Naime, Tijana je duže vreme kuburila sa viškom kilograma, a svojevremeno je otkrila kako je uspela da smrša.

Pročitajte Koja izgleda mlađe? Tijana Dapčević uslikana sa majkom, kao drugarice su (foto)

- Odlučila sam se na taj korak kad sam uvidela da se ne osećam više dobro u svojoj koži, kao i da ne mogu da uđem u određene komade garderobe.

Htela sam da investiram u svoje zdravlje i laganim koracima uz balansiranu ishranu i malo fizičke aktivnosti uspela sam da za nepuna četiri meseca smršam 15 kg - rekla je jednom prilikom Tijana za časopis "Lepota i Zdravlje”, pa otkrila kako izgledaju njeni obroci.

Instagram

 

- Moja ishrana se zasniva na izbalansiranim obrocima. Jedem pregršt povrća i voća, malo mesa, sigurno dvaput nedeljno konzumiram ribu – nikada nisam gladna jer jedem bukvalno sve osim određenih namirnica koje mi smetaju.

Izbacila sam testo iz ishrane i sad sama pravim hleb od integralnog brašna. Ne jedem slatkiše, a od mlečnih proizvoda konzumiram samo mladi sir.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading