Neonske boje i sjajna koža: Mejkap trendovi za novu sezonu

Autor:

10.06.2020 12:12

Foto:

Foto:



Ovih šest beauty trendova dominiraće letnjom sezonom...

 

Iako vam zbog čestih pljuskova i konstantnih oscilacija u temperaturi može izgledati kao da leto nikada neće stići - ono nam je bliže nego ikada. Upravo je zato bitno da već sad počnete sa organizacijom svog toaletnog stola za naredni period. Svetle i neon senke, puderi sa blistavom završnicom i ekstra sjajni hajlajteri biće vodeći proizvodi ove sezone.

Letnji mejkap 2020. godine stavlja akcenat na oči, dok usne samo blago naglašava kroz prirodne nijane. Sezona visokih temperatura takođe donosi dobre vesti za ljubiteljke ajlajnera jer je ove godine sve u znaku eksperimentisanja!

Bez ustručavanja koristite odvažne boje i teksture šminke. Igrajte se sa nijansama i formama. Pokažite svoju originalnost.

1. Poljubac sunca
Blistava koža nikada nije ni izlazila iz mode, ali se ovog leta sjajne formulacije pudera vraćaju na velika vrata. Matiranje je prevaziđeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NAM VO✨GLOW⚡️SKIN (@namvo) on May 27, 2019 at 5:14am PDT

2. Nacrtna geometrija

Unapredite svoj uobičajeni mačkasti look. Iscrtajte najpre ravnu liniju sa početnom tačkom u spoljnjem uglu oka. Preko predela iznad pregiba kapka opuštenim potezom vucite ajlajner ka unutrašnjosti ove regije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup) on Feb 19, 2020 at 10:36am PST

3. "Prirodno" rumenilo
Rumenilom u svetlo ružičastoj boji lako možete izimitirati prirodno preplanuli efekat. Ko kaže da je neophodno biti na moru zarad svežeg izgleda kože lica?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) on Jan 16, 2020 at 1:31pm PST

4. Ljubičasti snovi
Odvažne boje senki potpuni su hit letnje sezone, ali ljubičasta definitivno nosi poseban vajb. Nijanse svetlijih, ali i tamnijih tonova u narednom periodu biće u trendu, koji pevačica Dua Lipa već rado primenjuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on Jan 28, 2020 at 12:07am PST

5. Fluorescentni mat
Igrajte se sa bojama i kombinujte nespojivo. Ne plašite se da izađete iz svoje zone komfora i pokažete svima svoju mejkap kreativnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tracee Ellis Ross (@traceeellisross) on May 18, 2020 at 12:37pm PDT

6. Neonski pogled
Niste dovoljno hrabre da ponesete fluorescentnu senku? Dobra, a jednako interesantna zamena mogao bi biti ajlajner u neon nijansama. Svoju bjuti veštinu iskažite iscrtavanjem različitih formi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittany Sullivan (@brittsully) on Apr 12, 2020 at 5:56pm PDT

goran.anicic

Autor