Astrologija

Nedelja pred nama Vodoliji donosi ljubavno iznenađenje, Lavu poslovni uspeh, a jednom znaku ne tako lepe vesti

Autor:

26.02.2024 12:29

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Nedeljni horoskop do 4. marta 2024. godine



Nedeljni horoskop do 4. marta 2024. godine 

Ovan


Delujete pozitivno i angažovani ste na različitim stranama. Umete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na svoju okolinu što vam olakšava ostvarenje mnogih planova koje imate.

Nema potrebe da se upuštate u neke novčane rizike ili da se zadužujete. Povremeno prečujete svoju ulugu ili mogućnosti u odnosu sa voljenom osobom.

Pažljivije osluškujte poruke koje dobijate od bliskih osoba. Bolje je da pokažete više skromnosti u ponašanju.

 

Bik


Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primenite prilikom rešavanja ozbiljnih pitanja.

Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima, kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu.

Trenutno preispitujete svoj odnos sa bliskom osobom sa željom da se što bolje razumete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.

 

Blizanci


Neko vam daje korisne informacije i tako vam pomaže da pravilnije procenjujete različite poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju.

Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Slobodno izrazite neka potisnuta osećanja ili namere.

Učinite neki poseban gest pažnje prema partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba negovati.

 

Pročitajte Stižu nam novi počeci sa mladim mesecom u Jarcu, ovim znakovima se život menja iz korena

Rak


Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekidno ističete posebnim rezultatima i da uvek ostavljate  veličanstveni utisak.

Trenutno postoje komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja.

Posebno vam prijaju porodična harmonija i nečije prisustvo, jer tako možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

Lav


Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi.

U ljubavnom odnosu nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili da menjate tok stvari koje ne zavise od vaše volje.

 

Photo by Abigail Keenan on Unsplash

 

Devica


U dogovoru sa saradnicima uspešno možete da reštite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i udruživanje sa raznim osobama.

Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje u vezi sa finanskijskim zahtevima koje imate. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promenljivu fazu, ali ne treba da se predajete.

Važno je da delujete pozitivno na svet oko vas i da neprekidno podstičete voljenu osobu na zajedničke promene.

Vaga


Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i stalo vam je da sebi obezbedite optimalne uslove.

Obratite pažnju na reakciju bliže okoline, jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku.

U odnosu sa ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instinktivno umete da prepoznate pravi momenat i dobar ritam.
 

Škorpija


Delujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu.

Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti na dobar način i u vašu korist. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu.

Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.
 

Pročitajte Ovi horoskopski znaci neka se spreme na tektonske promene koje im donosi portal 12 : 12

Strelac


Nalazite se za veliki korak ispred drugih jer umete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor u poslovnim pregovorima.

Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim temema ili interesima donosi dugoročniji uspeh.

Postavljate suviše stroge kriterijume pred voljenu osobu, ali vaš podsticaj ume da deluje blagotvorno na više načina. Emotivni izazovi ponekad predstravljaju dobru priliku da se profiltrira zajednički odnos.

Photo by Jp Valery on Unsplash

 
 
 
 
 
 

Jarac


Delujete vrlo ambiciozno pred okolinom i svima jasno dajete do znanja da ne želite da vam se neko suprotstavlja po bilo kojoj osnovi.

Pažljivo procenite situacije koje zahtevaju neki vid rizika ili veće ulaganje novca.

Neophodana vam je porodična harmonija i nečije prisustvo kako biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i priliv kreativne energije. Partner ume lako da vas podstakne na pozitivnu reakciju i izlive emocija.
 

Vodolija


Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na zaobilazan način.

Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati skoro sve što ste zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u proceni pravih vrednosti.

Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na  poseban i lep način. Prepustite se osećanjima da vas vode.
 

Ribe


Delujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji mogu da vas uspore u sprovođenju važnih planova koje imate.

Ali, uz dodatnu upornost pokazaće se da imate vrlo efikasna rešenja i da okolina izuzetno uvažava vaše rezultate.

U događajima iz privatnog života nemojte dozvoliti da se o vama šire loši glasovi ili da neko o vama plasira pogrešne priče. Svoje male slabosti pokažite samo pred porodicom i bliskom osobom.
 

Nedeljni horoskop do 4. marta 2024. godine preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari. (0)

Loading