Astrologija

Bik donosi važne odluke, Vaga dolazi do fenomenalnih saznanja, a ovaj znak čeka preokret u ljubavi

Autor:

12.02.2024 12:30

Foto: Photo by Birgith Roosipuu on Unsplash

Foto: Photo by Birgith Roosipuu on Unsplash

Nedeljni horoskop do 19. februara 2024. godine donosi sledeću astro prognozu



Nedeljni horoskop do 19. februara 2024. godine 

Ovan

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u profesionalnom izražavanju, ali iznenadne situacije remete vaše planove i poslovnu koncepciju.

Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno.

Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, naročito u situacijama kada partner deluje odsutno ili nezainteresovano za vaše ideje. Priželjkujete više nežnosti.

Bik

Donosite niz važnih odluka i delujete odlučno u svojim namerama pred saradnicima. Preostaje vam da sprovedete u delo sve ono što ste ugovarali u proteklom periodu.

Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i gubite vreme na neke sporedne situacije.

Imate dobar osećaj, a ljubavni događaji koje naslućujete najavljuju srećan rasplet u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad je najbolje samo pratiti unutrašnji osećaj i ne pričati previše.

Blizanci

Delujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu.

Zatražite na vreme dobar savet od starije osobe. Na kraju, sve će se dobro rešiti i u vašu korist. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu.

Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.

Pročitajte Stižu novi počeci sa mladim mesecom u Jarcu, ovim znakovima se život menja iz korena

Rak

Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima.

Oslonite se na intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navede na zajednička ljubavna rešenja.

Lav

Delujete energično u susretu sa saradnicima i postavljate nove zahteve u očekivanju da sve teče po vašim parocenama. Ipak, preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare među saradnicima.

Potrebno je da imate „široke vidike“ u svakom pogledu.

Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu jer sve se svodi na novi podsticaj ili na dobar impuls koji vas vodi ka emotivnom zbližavanju sa partnerom. Oslonite se na svoje „skrivene adute“.

arnie chou / pexels

 
 

Devica

Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom.

Najbolje je da prepustite osobama od poverenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa partnerom.

Vaga

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima.

Ne treba da se opterećujete novčanim pitanjima jer uskoro ćete rešiti i te dileme. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neobičnu draž.

Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.

Škorpija

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekidno ističete sa posebnim rezultatima i da uvek ostavljate veličanstveni utisak.

Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja.

Posebno vam prija porodična harmonija i nečije prisustvo, jer tako možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

Pročitajte Ovi horoskopski znaci neka se spreme na tektonske promene koje im donosi portal 12 : 12

Strelac

Delujete kao osoba, koja nema vremena za površne susrete ili događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja.

Bolje je da se ponašate što umerenije jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete različite reakcije i negodovanje.

Stalo vam je da porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i razumevanje. Prijaće vam nečija emotivna pažnja.

Shutterstock

 
 
 
 
 
 

Jarac

Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i stalo vam je da sebi obezbedite optimalne uslove. Obratite pažnju na reakciju bliže okoline jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku.

U odnosu sa ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instiktivno umete da prepoznate pravi momenat i dobar ritam.

Vodolija

Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primenite prilikom rešavanja ozbiljnih pitanja. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu.

Trenutno preispitujete svoj odnos sa bliskom osobom sa željom da se što bolje razumete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.

Ribe

Neko od saradnika nema dovoljno interesovanja da ispoštuje zajednički poslovni dogovor, što neminovno uslovljava određeni gubitak.

Delujete zabrinuto zbog novih informacija i promena koje nagoveštavaju vaši saradnici. Uporno pokušavate da u najkraćem roku rešite neke velike probleme.

Skloni ste čestim promenama raspoloženja, kao i društva koje privlači vašu emotivnu pažnju. Nema razloga da se jogunite i prigovarate partneru zbog nekih sitnica.

Nedeljni horoskop do 19. februara 2024. godine preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari. (0)

Loading