Astrologija

Sudbinski susret očekuje Ribe, Vodoliji prošlost ne da mira, ova dva znaka neka ne ulaze u vezu

Autor:

18.02.2024 00:01

Foto: skitterphoto / pexels

Foto: skitterphoto / pexels

Ljubavni horoskop za 18. februar 2024. godine donosi sledeću astro prognozu



Ljubavni horoskop za 18. februar 2024. godine

Ovan

Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu.

Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između Vas i voljene osobe uvek predstavlja »lepši deo stvarnosti«.

Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje »detalji« koji Vas posebno inspirišu. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju.

Rado se odazivate na različite pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo.

Bik

Stalo Vam je da prevaziđete nemir ili »emotivnu krizu«, tako da se nalazite pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi.

Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca trebalo bi da Vas podstakne na dobro rešenje.

U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju.

Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo.

Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

Pročitajte Horoskop za februar - Ovi znakovi neka se spreme za novu romansu

Blizanci

Zahvalite partneru za sve što čini za vas tako što ćete mu pružiti maksimalnu pažnju. Postoji mogućnost da se usamljene osobe zaljube na poslovnom sastanku.

Zauzete osobe osećaju da ih ljubav polako napušta, te bi trebalo da potraže izlaz na drugoj strani.

Polako se umarate od partnerove priče, koja se, čini vam se, ponavlja iz meseca u mesec, te se time povećava mogućnost da uđete u zabranjene vode, što vas u isto vreme i plaši i raduje.

Bićete nestalni u ovom periodu i neće vas držati mesto. Kuću sada osećate kao teskobu i težite konkretnim promenama.

Za slobodne osobe ovaj period je idealan za upoznavanje novih partnera. Delujete privlačno i zanosno i znate da sve svoje kvalitete iskoristite na pravi način.

Lako ćete prepoznati signale potencijalnih partnera kada vam se ukažu.

guillaume hankenne / pexels

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rak

Delujete napeto u ljubavnom odnosu, ne dopada Vam se psihološki pritisak koji osećate i iritira Vas partnerovo ponašanje.

Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da proveravate partnera, pokušavate da utvrdite sličnosti i razlike koje Vas udaljavaju.

Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu. Ukoliko ste slobodni, neko će Vas šarmirati atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja.

Izuzetno Vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje.

Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove«, koje neko ne može da ispuni.

Lav

Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba.

Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

Pročitajte Ova tri horoskopska znaka biće najsrećnija u 2024. godini, ostvaruju im se najveće želje 

Devica

Povezanost s voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama i bavljenjima.

Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova.

Vaga

Ako ste slobodni, spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu ili zahvaljujući kolegama upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled i bukvalno ostaviti bez daha.

Zbog razlike u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu mogući su problemi na početku jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem svojih stavova.

Pazite samo da takvim ponašanjem tu osobu ne oterate, pre nego što bilo šta sa njom započnete.

Srećom, zvezde su na vašoj strani, pa kada malo "smanjite doživljaj", vaš odnos će se harmonizovati, a vi ćete imate utisak kao da živite u bajci.

Ako ste u vezi, moraćete da balansirate između partnera i roditelja, jer neće biti zadovoljni vašim izborom. Onima koji su u braku porodični pritisak i obaveze delovaće neizdrživo. Ne brinite, i to će proći.

Ne donosite ishitrene odluke.

ketut subiyanto / pexels

 

Škorpija

Na sreću splet novih događaja donosi Vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom.

Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u Vaše raspoloženje.

Godi Vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se susrećete. Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu ljubavnu romansu, strasnu ili uzbudljivu vezu.

U skladu sa svojim temperamentom delujete izazovno ili neodoljivo na određene osobe. Ako se nalazite u ljubavnoj vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu.

Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave i najlepše vrednosti koje Vas zbližavaju u ljubavnoj vezi.

Strelac

Imaćete totolano različita interesovanja tokom dužeg perioda, posebno vam prija nečija pažnja i prisustvo.

Pokažite, pri susretima sa voljenim osobama emocije i ne ustežite se pred praznike ili nekim dobrim povodom da budete romantični.

Ako ulazite u nove ljubavne priče, procenite kakve su vam mogućnosti i onda otvoreno izrazite svoje namere.

Zauzete osobe su izgubljene u ljubavnom plamu, a potrebne ste porodici. Nemojte da se bližnji osećaju zapostavljenima.

U ovoj fazi u kojoj se nalazite često vrlo lično procenjujete partnerovo ponašanje. Stalno vas prati osećanje da vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili mogućnost da se ostvarite na ljubavnom planu.

Vaš partner uvek očekuje više od vas, te se potrudite sada ispunite njegova očekivanja. Slobodne osobe očekuje nova ljubavna romansa.

Pročitajte Nesalomive - Ovo su najjače žene horoskopa, da li ste iznenađeni listom?

Jarac

Dobre vesti za vas! Sada je idealno vreme da prebolite bivšu ljubav. Zvezde su savršeno aspektovane, što znači da ćete biti ekstra privlačni suprotnom polu.

Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše, već se usmerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu.

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Škorpija, Ribe, Bik. Zaobiđite Vagu, Ovna, Blizance.

Vodolija

Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji.

Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo.  Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

Ribe

U ovom periodu imate u planu da promenite nešto u svom izgledu nabolje, što će u krajnjoj liniji imati pozitivan efekat na suprotan pol. Imaćete prijatan susret sa Vagom ili Vodolijom.

Zauzeti će biti obasipani pažnjom partnera. Nemojte da preispitujete motive voljene osobe, već prihvatite pažnju koja vam se nudi.

Duboko u sebi želite da nova veza u kojoj se nalazite traje.

Krajem ovog perioda moguće da se jave sumnje kod partnera u iskrenost vaše ljubavi. Od vas se očekuje da donesete odluku i vi razmislite šta vam je činiti.

Ako ste u braku, moguće je neko iznenadno putovanje za praznike ili nekom posebnom prilikom. Slobodni ne bi trebalo da započinju vezu ako nisu sasvim sigurni da žele da se upuste u istu.

Moguće je prijatno iznenađenje. Krajem ovog perioda čeka vas lep izlazak sa prijateljima koje niste videli duže vremena, a koji su vam dragi.

Ljubavni horoskop za 18. februar preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari. (0)

Loading