Astrologija

Sutra je 20. oktobar, ova dva znaka jedno treba da izbegavaju

Autor:

19.10.2023 16:40

Foto: rachel claire pexels

Foto: rachel claire pexels

Srećni dani ove nedelje dolaze osobama rođenim u znaku Bika, Strelca i Ribe, međutim, ovim znakovima neće baš sve ići od ruke.



Šta nam zvezde poručuju do kraja ove nedelje? 

Iako je retrogrdni Merkur prošao mnogim horoskopskim znacima se stvari neće odvijati onako kako su zamislili već će se suočiti sa određenim poteškoćama.

thaís silva pexels

 

Srećni dani dolaze osobama rođenim u znaku Bika, Strelca i Ribe, međutim, ovim znakovima neće baš sve ići od ruke. 

Pročitajte Mesečni horoskop za oktobar

Ovan

Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i na osnovu blic procene umete da prepoznate potencijalni dobitak. Slobodno prihvatite nove izazove.

Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u utorak, četvrtak i nedelju. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na loš izbor kombinacija u sredu i petak.

HELLO!

 

Vaga

Postoje različite mogućnosti izbora i sjajna prilika da ostvarite vrlo zapažene rezultate. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu: u ponedeljak, sredu i četvrtak.

Obavezno računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali dobru poziciju u odnosu na ostale saigrače u utorak i petak.

Pročitajte Ne možete da spavate noću? Vaš horoskopski znak otkriva zašto

Škorpion

Umete da se prilagodite na različite uslove igre i da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete u odnosu na ostale saigrače. Nalazite se pod uticajem faktora sreće u četvrtak i nedelju.

U zavisnosti od takmičarskih okolnosti računajte na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u ponedeljak i petak.

Komentari. (0)

Loading