Astrologija

Vodolija neka ne okleva u ljubavi, Rak sklon čestim promenama raspoloženja, Vaga na jedno mora da obrati pažnju

Autor:

15.10.2023 04:52

Foto: vera arsic via pexels

Foto: vera arsic via pexels

Ljubavni horoskop za 15. oktobar 2023. godine donosi sledeću astro prognozuOvan

Niste raspoloženi ove nedelje jer partner pokazuje ogroman stepen nervoze, pa su moguće  međusobne svađe. Pokušajte da se prilagodite ovoj situaciji jer bi partner mogao da ima velikih problema, pa pokušajte da se iskontrolišete da ne biste rekli pogrešnu stvar i pogoršali situaciju.

Ova nedelja uopšte nije naklonjena dobrim partnerskim odnosima. Loši dani su utorak i ceo vikend.

 

Bik

Vodite dimaničan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom.

Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti imaju posebnu „čar“« koja vas pokreće na akciju. Sve je lako kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Prija vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, a momenti romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazav.

Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji „lepši deo stvarnosti“ koji ne treba propustiti.

 

Pročitajte Oprez - Ovo su najneverniji znakovi Zodijaka

Blizanci

Delujete napeto u ljubavnom odnosu, ne dopada vam se psihološki pritisak koji osećate i iritira vas partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da proveravate partnera, pokušavate da utvrdite sličnosti i razlike koje vas udaljavaju.

Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu. Ukoliko ste slobodni, neko će vas šarmirati atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Izuzetno vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu nešto od toga nedostaje.

Nema potrebe da komplikujete vaš emotivni odnos ili da postavljate „stroge uslove“ koje neko ne može da ispuni.

 

 

Shutterstock

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rak

Skloni ste čestim promenama raspoloženja i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da vam nedostaju romantičnost i nežnost.

Emotivna slabost ili zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva.

Neko će vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari.

 

Lav

Povezanost sa voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama i bavljenjima. Pred vama su dani u kojima ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, i to će i vas i vašeg partneraali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova.

 

Pročitajte Mesečni horoskop za oktobar

Devica

U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u vama pokreće velike strasti. Vaše ponašanje najbolje odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu.

Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt. Razmena osećanja i energije između vas i voljene osobe predstavlja „lepši deo stvarnosti“.

Ono što je po všem ukusu – odgovara i vašem partneru. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuju vas uzbudljivi kontakti i susreti.

 

Vaga

Neki će u dragoj osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Sve više će ih obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe.

Dok će vam partner predlagati razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će duvati u hladno i u svakoj sitnici videće razlog za brigu. Potrebni su vam opuštanje i veselje.

 

 

Shutterstock

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Škorpion

Narednih nekoliko dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Osećaćete sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za sanjarenjem o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemi da li izaći ili se povući.

 

Strelac

Zahvalite partneru za sve što čini za vas pružajući mu maksimalnu pažnju. Postoji mogućnost da se usamljene osobe zaljube tokom poslovnog sastanka.

Zauzete osobe osećaju da ih ljubav polako napušta, te bi trebalo da potraže izlaz na  drugoj strani. Polako se umarate od partnerove priče, koja se, čini vam se, ponavlja iz meseca u mesec, te se time povećava mogućnost da uđete u zabranjene vode, što vas u isto vreme i plaši i raduje.

Bićete nestalni u ovom periodu i neće vas držati mesto. Kuću osećate kao teskobu i težite konkretnim promenama.

Slobodne osobe u ovom periodu imaju idealnu šansu da upoznaju novog partnera. Delujete privlačno i zanosno i znate da sve svoje kvalitete iskoristite na pravi način. Lako ćete prepoznati signale potencijalnih partnera kada vam se ukažu.

 

Pročitajte Nervoza, panika i strah - Pun mesec u Ribama donosi velike promene za ova četiri znaka

Jarac

Ako ste u vezi, sa bračnim ili emotivnim partnerom  moći ćete da se usaglasite u svemu što je važno da bi vaš odnos funkcionisao bez većih teškoća. Mada nećete biti u mogućnosti da sa njim provodite onoliko vremena koliko biste želeli, vreme koje utrošite na druge stvari pokazaće se korisnim za oboje, jer će vam doneti materijalnu korist na duži rok.

Biće vam potrebni podrška i razumevanje voljene osobe, na šta nećete nailaziti uvak kada vam zatreba, ali će u najvažnijim trenucima partner biti uz vas. Potrebno je da poradite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva, jer ćete imati povoljne okolnosti, što će doprineti skladnijiom odnosima izmađu vas dvoje.


Ako ste slobodni, biće vam teško da priđate osobi koja vas već duže privlači jer nećete biti sigurni kako da se postavite i da li će vaš nastup biti uspešan. Kada se konačno odlučite da to učinite, shvatićete da je ta osoba zainteresovana za nekog drugog ili je nedavno ušla u vezu.

Posle toga naći ćete se na meti osobe koja je u vas zaljubljena i koja će vas proganjati i pokušavati da vas uveri kako vam je idealni partner. Vama će to biti suviše, a potencijalni udvarač vas neće ni privlačiti.

Vodolija

Ako ste u vezi, vaš bračni ili emotivni partner i vi imaćete mnogo ideja i predloga o tome kako biste mogli da poboljšate zajednički život i unapredite emotivnu vezu. Prijaće vam razgovori o raznim temama koje ćete voditi svakog dana kad god budete u mogućnosti. To će vam pomoći da se lakše organizujete oko zajedničkih planova, a biće vam i zabavno.

Prijaće vam zajednički izlasci, kako u restorane i kafiće, tako i na omiljena zajednička mesta, organizovaćete izlete. Gde god budete mogli, izdvojte se iz gužve i gde god možete, provedite vreme nasamo sa voljenom osobom.


Ako ste slobodni, imaćete dobar nastup pred osobom koja vam se dopada i uspećete da privučete njenu pažnju. Potrudićete se da se prethodno dobro informišete o tome šta vašu simpatiju zanima, šta voli, za kakve se tipove interesuje i predstavićete joj se upravo kao idealna osoba koju ona zamišlja .

Pazite da ne preterate, jer ako se budete previše pretvarali da jeste ono što niste, doživećete neslavni kraj. Ako budete mudri i šarmantni, uspećete da je dobijete i uđete u novu vezu. Nešto starije osobe će biti strastvene i pune samopouzdanja.

Neće oklevati da osobi koja im se dopada priđu direktno i sa reči pređu na dela. Faktor iznenađenja će im pomoći da postignu uspeh. Dalje već moraju da se dokažu.

 

Ribe

Imaćete totalno različita interesovanja u dužem periodu. Posebno vam prijaju nečija pažnja i prisustvo. Pokažite, pri susretima sa voljenim osobama  emocije i ne ustežite se pred praznike ili nekim dobrim povodom da budete romantični. Ako ulazite u nove ljubavne priče, procenite kakve su vam mogućnosti i onda otvoreno izrazite svoje namere.

Zauzete osobe su izgubljene u ljubavnom plamu, a potrebni ste porodici. Nemojte da se bližnji osećaju zapostavljenima.

U fazi u kojoj se nalazite često vrlo lično procenjujete partnerovo ponašanje. Stalno vas prati osećanje da vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili mogućnost da se ostvarite na ljubavnom planu. Partner uvek očekuje više od vas, te se potrudite da ispunite njegova očekivanja. Slobodne osobe očekuje nova ljubavna romansa.

 

Ljubavni horoskop za 15. oktobar preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari. (0)

Loading