Astrologija

Vreme je za promene: Stiže pun mesec u Vodoliji, ova 3 znaka moraju biti na oprezu

Autor:

28.07.2023 17:00

Foto: Unplash

Foto: Unplash

Pun mesec u Vodoliji će najviše uticati na ova tri horoskopska znaka, budite na oprezu



Sudeći prema položaju zvezda od 1. avgusta stiže nam novi astrološki preokret!

Ovoga puta pun mesec u Vodoliji se poklapa sa retrogradnom Venerom u vatrenom domenu Lava, što znači da bi trebalo da budemo posebno oprezni u ljubavnim odnosima. 

Shutterstock

 

Međutim, pun mesece će imati uticaja i na druge sfere naših života, a ova tri horoskopska znaka treba da budu na posebnom oprezu.

Devica 

Pripadnicima ovog znaka je hitno vreme za odmor! Ukoliko ne predahnete, možete imati i fizičke i psihičke posledice, a nije u pitanju samo posao.

Pročitajte Fatalno leto - Ovaj znak na odmoru čeka nezaboravna avantura

Ako vam je previše gužve i gradske vreve, vreme je da se vratite prirodi, ako vam je dosta kruga ljudi u kom se krećete i opterećuju vas istim sto puta ispričanim pričama, trenutak je da promenite okruženje.

U svakom slučaju, za vas je idealno vreme da se više posvetite sebi, usporite i odmorite jer bi vas umor mogao skupo koštati posebno kada su ljubavni odnosi u pitanju. 

Škorpija

Osobe rođene krajem oktobra i u prvoj polovini novembra, sada jednostavno morate da izađete napolje.

Iako je uvek korisno biti na svežem vazduhu, ovog puta ne mislimo na to – vreme je da izađete iz svoje zone komfora, pre svega u oblasti posla, a potom i u ljubavnim odnosima.

Pročitajte Žene, oprez! Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku se najčešće razvode

Hrabro predlažite nove ideje, ne stidite se da iskažete svoju kreativnost, ne plašite se da budete u centru pažnje. Vi to zaslužujete, a može vas odvesti daleko!

Unplash

 

 

Vodolija

Drage Vodolije, nesebičnost će vas odvesti mnogo dalje od opsesije sobom.

Sada je idealan trenutak da ne budete egocentrični i ulažete u svoje prijatelje i blisko okruženje, odnosno da se nakratko povučete s prvog mesta i prepustite reflektore drugima.

Ukoliko ne saslušate ljude oko sebe i ne posvetite im se u kritičnim trenucima, mogli bi da prestanu da vas shvataju ozbiljno i kao važan deo svog života.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading