Letnji horoskop

Fatalno leto: Ovaj znak na odmoru čeka nezaboravna avantura

Autor:

28.06.2023 18:45

Foto: Photo by Charbel Aoun on Unsplash

Foto: Photo by Charbel Aoun on Unsplash

Horoskopski znaci na odmoru ponašaju se u skladu sa svojim karakteristikama, a evo šta će im to doneti ovog leta



Leto je konačno stiglo, i sezona odmora uveliko je počela.

Dok jedni još uvek pažljivo biraju gde letovati, drugi su već spakovali kofere i otputovali na egzotične destinacije.

Photo by Rafael Cisneros Méndez on Unsplash

 

Svaki horoskopski znak se na odmoru ponaša u skladu sa svojom prirodom, a šta to karakteriše koji znak zodijaka i šta mu ovo letovanje donosi, saznajte u nastavku.

Pročitajte Jul će ovom horoskopskom znaku biti najbolji do sada, čeka ga promena posla i ljubavna avantura

Ovan

Poznat kao znak koji je zavisnik od adrenalina, Ovan ne može da sedi mirno na plaži. On upražnjava vodene sportove, skače s litice ili pliva sa delfinima da bi se zabavio. 

Bik

Bik je planer. Ovaj horoskopski znak uvek ima pripremljen plan puta s navedenim vremenima i aktivnostima. Ako mu neko kaže da ne može da se drži rasporeda, to će ga iznervirati. Važno mu je da bude siguran da ima dovoljno vrenena za sve što namerava da učini.

Blizanci

Blizanci su, poznato je, neodlučni. Dopuštaju drugima da određuju planove jer ne znaju uvek šta hoće. Ne znaju gde žele da jedu ili šta hoće da rade. Previše se predomišljaju jer imaju previše opcija, kaže letnji horoskop.

Photo by Jason Blackeye on Unsplash

 

Rak

Čuveni emotivac, Rak je čuvar grupe. On provera da li su svi otišli u kupatilo ili naneli kremu za sunčanje. On nosi zavoje i lekove u torbi i čuva drugima stvari. Rakovi brinu da se svi dobro zabavljaju.  

Pročitajte Žene, oprez! Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku se najčešće razvode

Lav

Lav je fotograf. On zastaje na svakih nekoliko koraka kako bi slikao znamenitosti, cveće i sebe. Nikada ne odlazi s odmora bez gomile fotografija.

Devica

Devica je radoholičar. Iako su na odmoru, stalno proveravaju svoju mejl i primaju telefonske pozive. Ne mogu da izostanu sa posla, čak ni kada bi trebalo da se zabavljaju.

Vaga

Vaga je ljubitelj mode. Kofer im je pun odevnih kombinacia jer žele da urade neverovatne fotografije i da ih postave na društvene mreže.

Škorpija

Letnji horoskop za Škorpije prilično je optimističan.

Naime, Škorpija je društveni leptir. Započinju razgovore sa potunim strancima i konobarima i časkaju mnogo duže no što je potrebno. Imaju prijatelje širom sveta. Možda neće ostati s njima u kontaktu, ali će ih dodati na društvene mreže.

Photo by Bob Osias on Unsplash

 

Strelac

Ovaj znak zodijaka se samo žali. Čak i kada su na najlepšim mestima na svetu, oni nalaze razlog za kuknjavu. Možda je prevruće ili prehladno. Možda su redovi predugi. Možda im telefon ne radi. Kod njih uvek nešto nije u redu. 

Pročitajte Džaba mu skupe krpice - Ovo je najneuredniji znak Zodijaka

Jarac

Jarac je istraživač. Žele znati sve o mestima koja posećuje. Oni uvek čitaju natpise, uzmu pamflete i guglaju zabavne činjenice o mestima na koja idu. Uvek žele da nauče nešto novo.

Vodolija

Vodolja je opuštena. Ne zanima ih da li će izgledati kao turista. Nose svoje najudobnije cipele, torbice i šešire. Više im je stalo da budu spremni nego da lepo izgledaju.

Riba

Riba je zaljubljena ptica. A ako su slobodni, flertuju s barmenima, konobarima i potpunim strancima. Odvažniji su kada su na novom mestu jer znaju da da tamo više nikoga nećete videti, piše Informer.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading