Seksualni horoskop za mart: Vage će uživati do besvesti, Jarčevi neće moći da sputaju nagon

Autor:

28.02.2022 15:00

Foto:

Foto:

Seksualni horoskop za mart: Ova tri znaka će najviše uživati u narednim danima



U martu 2022. planete će biti u dobrom rasporedu za aktivaciju seksualne želje kod većine znakova zodijaka. Ipak, pojedini znaci će baš uživati u naklonosti planeta u realizaciji svog seksualnog apetita. 

Ovo su tri znaka koji će najviše uživati u narednim danima:

Photo by Jonathan Borba on Unsplash

 

Vaga

Planeta vladalac, Venera, kao i Mars, ući će 6. marta u vašu zonu seksa, što vam garantuje uzbudljiva dešavanja i snažno izražen libido, čak i na mestima i u situacijama gde se to nikada ne bi očekivalo od vas. Prisustvo Marsa pojačaće seksualni nagon i sklonost ka egzibicijama. Dolazićete u situacije da izađete iz vaše zone komfora i da probate nešto novo.

Pročitajte Horoskop za 28. februar: Možda Vaše oči ne vide sve ono što Vam partner predoseća

Unplash

 

Škorpija

Ionako strastvene i intuitivne, Škorpije će od marta do maja, a kasnije i od oktobra do decembra, osetiti veliki prliv seksualne nergije. Ako su u stabilnim vezama i brakovima, iznenadiće partnere i supružnike predlozima za vikend putovanja na kojima će akcenat, pogađate, biti na seksu. 

Seksualni horoskop za mart: Akcenat na seksu

Jarac

Od kada je Mars ušao u Jarca, 4. januara, pripadnici ovog znaka kao da su se probudili iz višemesečne letargije. Živnuli su, dobili novu životnu energiju, što se odmah odrazilo na njihov seskualni život. Taj dobar aspekt seksualnog života pratiće ih do kraja marta, zbog čega im savetujemo da iskoriste ovaj period godine. 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading