Nakon preležane korone

Njenoj sreći nema kraja: Porodila se Marija Petronijević, na svet donela zdravu bebu

Autor:

28.10.2021 12:43

Foto:

Foto:

Porodila se Marija Petronijević, a divne vesti sa javnošću je podelila putem društvene mreže Fejsbuk.



Prelepa glumica Marija Petronijević (34) svoju trudnoću vrlo vešto je skrivala od javnosti. Informaciju o blagoslovenom stanju podelila je tek u osmom mesecu trudnoće, da bi nedugo nakon saznanja o bebi, javnost saznala da se glumica uporedu borila i sa virusom korona.

No, uspešno je preležala pomenuti virus, a tokom procesa oporavka svoje obožavaoce putem Instagrama izveštavala je o svojim dogodovštinama na selo. 

Porodila se Marija Petronijević - oduševljena mama

Vest o porođaju Marija je istog trenutka podelila na svom Fejsbuku, presrećna i ponosna mama pohvalila se zdravim dečakom, koji je ocenjen čistom desetkom.

- Dečak, 4.060 grama i čista desetka - napisala je glumica na svom Facebook-u. 

Baš kao i s trudnoćom, Marija ljubomorno skriva i svog emotivnog partnera od javnosti, otac njenog deteta za domaću javnost prava je misterija, a prilikom jednog intervjua glumica je objasnila da je on jedan običan muškarac, koji je pre svega sluša.

Pročitajte i Marija Petronijević podelila divne vesti, pa izennadila sve: Glumica pozitivna na OVO

- Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovoljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako - objasnila je svojevremeno Marija.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading