Milan Borjan

Dom Milana Borjana zavijen u crno: Zauvek je sklopila oči

Autor:

07.05.2024 15:59

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Baka Milana Borjana preminula je danas, sportista nem od bola



Baka Milana Borjana, Štefica, preminula je danas u 85. godini života. 

Luka Šarac

 

Kako prenosi „Slobodna Dalmacija”, baka Milana Borjana preminula je u porodičnoj kući u Hrvatskoj. U jednom intervjuu Štefica je potpuno iskreno govorila o svojoj porodici. 

Pročitajte Stravične vesti Snežana i Milan Borjan primili na odmoru - Telefon je zazvonio, samo mi je saopštio... Jako mi je teško

- Najpre, mi smo za Beograd otišli u kombiju, a audi kojeg smo ostavili su nam posle ukrali. Kakvi traktori, kakve gluposti. Borjani su uvek bili gospoda.

Milan je uprkos ratu imao lepo detinjstvo dok nisu otišli iz Knina. Najpre za Beograd, a onda nakon pet godina i u Kanadu.

- Ja u tu Kanadu nisam htela da idem s njima, vratila sam se u moje Kričke jer mi se ni u Beogradu nije baš nešto previše sviđalo.

Moj Boško, Milanov otac, bio je sjajan golman, trebalo je da potpiše za Hajduk. Branio je fenomenalno za DOŠK dugi niz godina - otkrila je svojevremeno baka Milana Borjana.

Od voljene bake reprezentativac Kanade i dugogodišnji čuvar mreže crveno-belih oprostio se putem društvenih mreža. 

Instagram

 

Podsećanja radi, Borjanova baka vratila se u Kričke, mesto u blizini Drniša, koje je na popisu iz 2011. godine imalo 235 stanovnika. 

Komentari. (0)

Loading