Tanja Savić

Takva mi je karma: Tanja Savić nikad emotivnija, fotografija sve govori

Autor:

30.04.2024 21:15

Foto: Jovanka Bojković

Foto: Jovanka Bojković

Novi album Tanje Savić uskoro će ugledati svetlost dana



Na estradnu scenu sada veoma popularna pevačica kročila je davne 2004. godine svojim učešćem u muzičikom takmičenju „Zvezde Granda".

Pažnju širokog auditorijuma odmah je privukla kako nesvakidašnjom bojom glasa, tako i interesantnom pojavom, a novi album Tanje Savić s nestrpljenjem se očekuje. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Putem društvenih mreža pevačica je fotografijom na kojoj setno gleda u stranu potvrdila da je čekanju došao kraj, a novi album Tanje Savić uskoro će ugledati svetlost dana.

- Do novog albuma ostalo je još malo, pesme su savršene - pohvalila se Tanja.

Pročitajte Tanja Savić se u tajnosti udala za 11 godina mlađeg dečka? Sama se odala - To je ekskluziva

Ove prelepe vesti oduševile su publiku, a dok publika željno iščekuje novi album Tanje Savić, pevačica je rešila da otkrije stihove pesme koja ju je duboko dirnula. 

- Ja sam odrasla na uspavankama za dečake, u njima princeze nemaju prava na izbore lake, u igrama muškim uvek bila ravnopravna, ne priznajem jače ne priznajem bolje, takva mi karma - glase stihovi pesme za koju je Savićeva uradila i spot.

Komplimenti na račun novih pesama, ali i pevačicinog besprekornog izgleda ne prestaju da pristižu, a fotografiju sa seta možete pogledati OVDE.

Komentari. (0)

Loading