Stefan Stanković

Oglasio se Dejan Stanković, ovo su najnovije informacije o Stefanovom stanju

Autor:

20.04.2024 14:58

Foto: Maurizio Lagana/Getty Images

Foto: Maurizio Lagana/Getty Images

Najstariji sin Dejana Stankovića i dalje je u bolnici



Najstariji sin Dejana Stankovića Stefan bije najtežu životnu bitku u 24 godine, a otac je sve obaveze ostavio po strani kako bi bio uz njega.

Trener mađarskog Ferencvaroša oglasio se na društvenim mrežama i otkrio da će koliko god bude neophodno biti odsutan sa posla jer mu je zdravlje sina na prvom mestu.

Bane T. Stojanović/ATAImage

 

- Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu „utakmicu”, moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno.

Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bismo počeli rehabilitaciju.

Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali verujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju.

Najstariji sin Dejana Stankovića sada je bolje

Danas se ponovo Deki oglasio i otkrio da je Stefanovo stanje stabilno, uz nadu da će uskoro i izaći iz bolnice te da će sa svojim igračima proslaviti titulu mađarskog šampiona ako danas pobede.

- Želeo bih da zahvalim navijačima, osoblju, mom timu što su poslednjih dana bili uz mene i moju porodicu, situacija se iz dana u dan popravlja - rekao je Deki.

Pročitajte Dejan Stanković vodi najvažniju životnu utakmicu, tri dana uz bolničku postelju sina

I dalje nije poznato zbog čega je najstariji sin Dejana Stankovića hospitalizovan, ali s obzirom na njegovu mladost i godine, niko nije ni sumnjao da će u ovoj životnoj utakmici pobediti.

Komentari. (0)

Loading