Dženifer Lopez

Ako umrem, kriva je Dženifer Lopez: Slavna tiktokerka preminula u 37. godini, za sve optuživala pevačicu

Autor:

19.04.2024 11:53

Foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Tikokerka Kajl Marisa Rot preminula, fanovi besni na Dženifer Lopez



Mnogi će se začuditi zbog činjenice da se ovih dana ime Dženifer Lopez vezuje za tiktokerku Kajl Marisu Rot.

Internet zvezda nedavno je preminula od raka u 37. godini i od tada njeni fanovi ne prestaju da krive latino divu.

Amy Sussman/Getty Images

 

Devojka je imala više od 221.000 pratilaca na ovoj društvenoj mreži i obično je pričala o poznatim ličnostima i popularnoj kulturi, a njene objave redovno su dobijale po više od milion lajkova.

Kako javlja NBC News, uzrok smrti nije objavljen, dok je njena majka Džeki Koen Rot za ovaj portal pričala o „toksičnosti” i „zlobnim šalama s kojima se Kajl suočavala” na društvenim mrežama.

Pročitajte Postupak Dženifer Lopez osudio ceo svet, da li joj ovakvo ponašanje priliči?

Tiktokerka Kajl Marisa Rot je uglavnom objavljivala snimke o skandalima poznatih ličnosti, vestima iz Holivuda i pop kulturi, najčešće o Dženifer Lopez i Pi Didiju, a na društvenim mrežama se njena smrt dovodi u vezu s latino divom.

Naime, Kajl Marisa Rot izjavila je nedavno da je njen kanal na Tiktoku dobio prijave za kršenje autorskih prava na svakom snimku u kom je koristila delove filma Dženifer Lopez „Najveća ljubavna priča koja nikad nije ispričana”(The Greatest Love Story Never Told).

Zbog toga je njen kanal nestao, a ona nije mogla da nastavi da zarađuje, o čemu je pisao čak i Forbes, a Kajl je pre nekoliko nedelja izjavila:

– Narcisoidnost Džej Lo je svojeručno uništio glavni deo mog malog posla. Nisam dobila priliku ni da preuzmem ili sačuvam četiri godine rada na svom sadržaju, koji je pregledan više od milijardu puta i dobio više od 50 miliona lajkova.

 

 

Kajl je u međuvremenu napravila novi nalog, a za Forbes je rekla da ju je „Džej Lo koštala više od četvorocifrenih prihoda samo za mart 2024. godine”, kao i da to utiče na njen pristup medicinskoj nezi.

Pročitajte Zašto su raskinuli Dženifer i Ben? Otkriven razlog kraha najveće ljubavne priče

Poznata tiktokerka pričala je ranije o svojoj depresiji i borbi protiv raka debelog creva, a pre nekoliko nedelja je u jednom snimku rekla:

– Ako umrem od raka creva, ona je kriva.

Društvene mreže odmah su, nakon vesti da je Kajl Marisa Rot preminula, preplavili komentari da je Dženifer Lopez kriva za to, iako još uvek nije objavljen uzrok njene smrti, niti je poznato da li joj je pristup lečenju bio ograničen, prenosi glossy.rs.

Komentari. (0)

Loading