Haris i Melina

Haris zvanično razveden: Melina je nikakva, samo je pare zanimaju

Autor:

28.03.2024 13:10

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suđenje Harisa i Meline Džinović odigralo se danas



Brak Harisa i Meline Džinović nedavno je završen.

Nekadašnji supružnici uveliko ne vode zajednički život, a suđenje Harisa i Meline Džinović odigralo se danas.

Antonio Anhel / Ata images

 

Pevač se pojavio na sudu u pratnji sina Kana, a odmah po napuštanju sudnice dao je izjavu pripadnicima sedme sile i prokomentarisao zašto se Melina nije pojavila.

- Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dve strane su bile saglasne, sudija je to prihvatila i dala je presudu.

Zvanično sam razveden. Osećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. 

Pročitajte Prvi susret nakon rastanka, Haris i Melina oči u oči na sudu

- Podrška sina mi mnogo znači. Ne znam da li verujem u brak, ne znam šta bih rekao... Savet nemam, ali neka se snalaze sami - rekao je Haris prisutnim medijima.

- Ne verujem ženama. Melina je nikakva žena. Ja sam kriv što sam se oslonio na tuđu svest. Sama je rekla da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Nisam se ni trudio to da promenim, samo sam davao. 

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Nikada ne bih oprostio prevaru, prevaru takve vrste smatram izdajom. Ako neko izda porodicu to je neoprostivo. Ima nekih šuškanja u gradu ko je u pitanju, ali ne pada mi na pamet da proveravam.

Pročitajte U zagrljaju još mlađe - Tek što se razveo Haris Džinović progovorio o novoj ljubavi

- Sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalista je. Nije priznala krivicu, znate, retko koja žena bude iskrena i prizna sve. Nismo u kontaktu.

 

Komentari. (0)

Loading